Culio și marea naționalizare!

Fostul CFR-ist, Emmanuel Culio a reușit să înscrie pentru prima dată de când s-a transferat la Galatasaray. Echipa lui Hagi a câștigat cu 1-0 meciul de acasă cu cei de la Bucaspor. În urma acestui meci, Galata urcă până pe locul 8, cu 32 de puncte, dar cu un meci mai mult decât următoarele două clasate. 





Sursă foto: ligtv.com.tr

După ultimele evoluții ale lui Culio la Galatasary, și mai ales după golul din seara asta, care e coincis cu o victorie, mă gândesc ce de nu s-a insistat pentru naționalizarea lui Culio. De ce alții pot juca cu jucători naționalizați și noi nu? Nu e de acord Sandu pentru că țin la blazonul echipei naționale? Dar care blazon? Nu înțeleg de ce nu naționalizăm și noi jucători care ar putea aduce un plus echipei naționale. 




Sursă foto: sport.ro

Judecând la rece, acum că România a confimat perioada foarte slabă în care se află, după mini-turneul efectuat în Cipru, eu zic că e vorba despre o schimbare. Nu știu dacă ar trebui schimbat Răzvan, dar cred în naționalizarea de jucători. S-a pus aceiași problemă și în cazul altor jucători, cum ar fi Eric, sau alții. Vă mai amintiți de Mitrovic de la FC Național? Din câte știu eu nu a apucat să debuteze niciodată la Serbia, dar cred că merita o șansă la națională. Nu cred că fotbaliștii străini care evoluează în România vor fi naționalizați atât timp cât gândirea celor care condus destinele echipei naționale, este una arhaica...