Cand fotbalul prinde viata!

Pe la mijlocul lui ianuarie va prezentam niste imagini de-a dreptul sfasietoare cu Suncorp Stadium, terenul echipei Brisbane Roar, care era practic acoperit cu ape. Gazonul, plus 3 randuri din tribune sub apa, erau imaginiile care condamnau fotbalul din Brisbane la un exil prelungit. Si, intr-adevar, a urmat un exil pentru Roar, care s-a mutat pentru 3 etape la Gold Coast, acolo unde a disputat meciurile de pe teren propriu.
Din fericire, exilul nu a fost unul de lunga durata, si, incepand cu 12.02, mai precis sambata seara, echipa fanion a statului Queensland, a revenit la propria-i casa: SUNCOPR STADIUM.
S-a intamplat asta odata cu meciul, culmea sortii, tocmai contra celor ce i-au gazduit, Gold Coast United. A fost un meci (transmis LIVE SMS chiar de la fata locului de blogul nostru) in care Brisbane, nu numai ca si-a adjudecat trofeul sezonului regulat din A-League, dar a si administrat vecinilor din sud o umilinta de tinut minte: 4-0!

In cele ce urmeaza, va invitam sa urmariti niste imagini cu stadionul Suncorp din timpul inundatiilor, respectiv de dupa (ultimele, din 12.02.2011). Asadar, iata cum fotbalul renaste, dupa cele mai grele momente din ultima perioada din Queensland:




Click pe imagini pentru dimensiunile initiale!