Au inceput finalele in Australia!

Dupa ce Brisbane Roar si-a adjudecat Premiership, castigand sezonul regulat, in Hyundai A-League au debutat astazi finalele. Da, asa se numesc prin zona, A-League Finals.
Aceste "finals" constau de fapt in 3 partide, care implica primele 3 clasate din A-league dupa 30 de runde, dupa cum urmeaza:
* Elimination finals, doua meciuri jucate dupa acelasi sistem din Cupa Angliei, castigatoarea merge mai departe, invinsa spune adio.
- Primul meci eliminatoriu tocmai s-a incheiat. A fost un meci jucat intre locul 3 si locul 6 in care Adelaide United  a dispus de Wellington Phoenix cu un 1-0, foarte strans, in care doar o sclipire a lui van Dijk a dus la golul decisiv marcat de Travis Dodd.
- In cea de-a doua intalnire, locul 4, Gold Coast United primeste vizita celor de la Melbourne Victory, locul 5. Acest meci se va juca duminica.
Castigatorii celor doua partide se vor intalni in 'minor semi-final' in cea de-a doua saptmana a finalelor.
* Major semi-final, este meciul jucat in dubla mansa de primele 2 clasate. Invingatorul, nu numai ca se califica pentru Marea Finala, dar o si gazduieste. Anul acesta, in major semi-final vom avea un duel spectacol, intre Central Coast si Brisbane Roar, meci care ne-a oferit 12 goluri in ultimele doua reprezentatii (1-5 si 3-3). Intalnirea de pe Bluetongue Stadium se va desfasura sambata, 19 februarie si NU va fi transmisa live text de blogul nostru.