Gazeta consulta astrologi, dar pe ei nu-i consulta nimeni

Conform gsp, un anume astrolog Valeriu Panoiu, da in carti mai ceva ca mamica Omida, si ghiceste tot ce misca in jungla asta in care se invarte fotbalul romanesc si ai sai actori inconfundabili. Astfel, conform gsp.ro: "Astrologul Valeriu Pănoiu (30 de ani) a anticipat pe 6 ianuarie, pentru cititorii GSP, paşii pe care i-au făcut după aceea Bogdan Stancu, Piţurcă, Mutu şi Eric de Oliveira"
Explicatiile care insotesc aceste asa-zise "impliniri" de predictii sunt cat se poate de penibile. De exemplu, in cazul Mutu, astrologu' zice asa: "Mutu are şansa de a semna un contract avantajos, profitabil, pînă în iunie. E posibil să-şi mute locuinţa sau să se mute în altă parte cu familia". Pai ce predictie e asta nea Valeriu, ca gesepeul si proul ne bat la cap inca de pe vremea prafului de slabit despre o eventuala plecare a lui Mutu din Firezne.
Apoi, cica a anticipat plecarea lui Piturca, spunand ca: "S-ar putea ca Victor Piţurcă să renegocieze contractul în avantaj personal, mai ales financiar, dar pînă la începutul verii este de aşteptat să facă o mutare radicală, poate la sfîrşitul campionatului sau chiar înainte". Absolut nimic nou. Lumea il cunoaste pe Piti, pe Mititelu, ce mai vii tu si-mi spui ca apa e uda, cand cu totii stim asta?
In cele din urma, vine si cireasa de pe tort, legata de despartirea lui Eric de Gaz Metan Medias. I-auziti si cruciti-va: "Pînă în martie sînt şanse ca Eric să-şi găsească o nouă casă, ori, în cazul de faţă, cetăţenia română". Cred ca daca Eric isi gasea un telefon nou, un televizor nou, sau o pereche de chiloti noi, se zicea la fel, ca Panoiu a avut dreptate.
Din pacate, ghicitorul in palme nu se opreste aici, si continua cu alte predictii, de aceasta data pe termen lung si foarte lung:
1. Mircea Lucescu şi Liga Campionilor: "La jumătatea lunii februarie, cînd e «dubla» cu AS Roma din «sferturi», poate veni pentru el o dezamăgire. Dacă trece de acest hop, calea lui spre atingerea acestei aspiraţii e mult mai uşoară
2. Răzvan Lucescu: "Ne poate califica la Euro 2102".
3. Hagi: "El s-ar putea să fie pus în situaţia de a-şi revizui atitudinea faţă de propria valoare. S-ar putea gîndi mai bine dacă antrenoratul i se potriveşte cu adevărat, l-ar putea bate gîndul să se reorienteze spre altceva, care i s-ar potrivi mai bine".
4. Sporturi: "Din martie, putem ieşi în faţă foarte bine cu sporturile de echipă".
Adevarul e ca aproape toate sunt banalitati, pe care Mitica probabil le mananca la micul dejun. Am spus "aproape", intrucat daca ma uit la numarul 2, vad asa Răzvan Lucescu: "Ne poate califica la Euro 2102". Acum, in mod normal, trebuie sa ne punem cateva intrebari: Va fi un nou Lucescu peste 90 de ani?; Va trai asta de acum 130 de ani? sau Va trebui sa mai asteptam un secol pana ne vom califica la un turneu final?

Ce parare aveti?
PS. uite poza cu dovada; e 2102, nu 2012!