Egal pentru Gaz Metan în primul meci fără Eric!

Gaz Metan a întâlnit azi de la ora 17:30, fomația georgiană de primă ligă Torpedo Kutaisi. Meciul nu a fost unul prea spectaculos, în unele momente fiind chiar anemic. Este primul meci pentru medieșeni fără principalul marcator al echipei din turul campiontului, Eric. Georgienii au deschis repede scorul, în minutul 11, după o greșeală a defensivei medieșene. Au fosr câteva incursiuni, în special inițiate de Alex Munteanu, dar terminate fără nicio finalizare. La debutul pentru Gaz Metan, Florin Bratu a semnat cea mai mare ocazie a gaziștilor. Portarul georgian a reușit să pareze un șut plasat din stânga careului de 6 metri a fostului dinamovist. Prima repriză s-a terminat cu 1-0 pentru Torpedo. 


În cea de-a doua repriză, Pustai a schimbat toată echipa, excepția numindu-se Trtovac. Gaziștii au jucat mai ofesiv decât în prima parte, reușind să înscrie prin Lițu după un gol norocos. Finlandezul Hield de 23 ani adus în această iarnă a lăsat o impresie destul de bună. Dacă simțurile mele de scouter nu mă înșeală, atunci zic că acest finlandez va fi titular și poate deveni următorul Eric. 




La finalul meciului, Cristi Pustai a declarat că nu l-a interesat prea mult rezultatul, dacă ține cont că e meci de pregătire iar elevii săi au trecut printr-o perioadă cu antrenamente foarte solicitante din puncte de vedere fizic. Cu alte cuvinte, acest 1-1 e un rezultat echitabil. 


Meciul a fost transmis  în direct de GSP. Următorul meci al Gazului împotriva rușilor de la Fakel Voronezh va fi de asemenea transmis în direct de către GSP, sâmbătă de la ora 18.