CS Otopeni, doar o altă victimă pentru Gaz Metan!

Lucrurile merg foarte bine pentru Gaz Metan în campionatul național de baschet masculin, aceștia ajungând la a 10-a victorie consecutivă după ce a câștigat în deplasarea de la Otopeni. Meciul a fost unul strâns, cei de la Otopeni conducând cu nouă puncte la jumătatea meciului. În prima repriză, medieșenii s-au văzut conduși cu două puncte, 21-19. În a doua repiză, baschetbaliștii de la Otopeni s-au distanțat, 28-21, iar la general 49-40. Situația s-a schimbat în ultimele două reprize, gaziștii revenind spectaculos, apropiindu-se la doar două puncte de adversari, după ce au câștigat repriza a treia cu 23-16. În ultima repriză, medieșenii au jucat pragmatic, sufocând adversariim distanțându-se la 10 goluri diferență, 24-14. 



Gaz Metan se menține pe prima poziție a clasamentului, cu același număr de puncte ca și Asesoft, care a câștigat derby-ul etapei a XVIII-a cu Mobitelco Cluj, scor 82-73. CSU Sibiu a reușit să învingă acasă pe cei de la Miercurea Ciuc cu 85-76, menținându-se pe locul 12. Celelalte meciuri s-au încheiat cu următoarele rezultate: 


În etapa următoare, Gaz Metan primește vizita celor de la Municipal București, CSU Sibiu se deplasează la Craiova pentru meciul cu SCM CSS iar Asesoft Ploiești va juca cu BC Timișoara în deplasare.