Andy Murray vs. Novak Djokovic. E randul lui Andy ?

In 2010 Andy pierdea in lacrimi finala de la Australian Open, in fata unui necrutator Roger Federer, cu 3-0 la seturi. Acelasi elevetian, ii venise de hac scotianului si in 2008, cand l-a invins categoric si in finala de la US Open.
Astazi, Murray se afla in fata unei noi finale de Grand Slam, cea de la Australian Open, a doua consecutiva, insa in fata sa are un adversar infometat de trofee, "bestia" sarba, Novak Djokovic.
Daca va castiga, Andy va deveni primul britanic triumfator intr-un turneu de mare slem, dupa Fred Perry in 1936.
In ceea ce-l priveste pe Djokovic, acesta vine in finala cu un moral bun, el castigand in 2008 la Melbourne intr-o finala cu Jo-Wilfried Tsonga, care a venit tot dupa o semifinala castigata in fata lui Federer.

Pronosticul meu pentru acest meci
Daca Djokovic va juca cel putin la 50% din ceea ce a jucat contra lui Federer, nu cred ca Murray va avea o viata usoara. Meciul jucat de Novak in semifinala a avut un ritm deosebit, sarbul pastrand initiativa de la un capat la altul al meciului. Tocmai din aceasta cauza cred ca este greu sa faci consecutiv doua meciuri perfecte, iar aici Murray poate profita la maximum de eventualele erori care cu siguranta vor surveni in jocul lui Djokovic. Vad un meci incheiat in 4 seturi cu victoria lui Murray.