Pauză în Liga Campionilor!

CFR a jucat aseară ultimul meci în Europa din acest sezon, în compania celor de la AS Roma. A fost un meci fără miză și asta s-a văzut. Italienii nu au forțat, și nu au marcat decât o singură dată prin Boriello. Traore a reușit în sfârșit să înscrie, dar nu  fără a irita publicul prezent în tribune mai întâi. CFR-ul obține un punct și egalează performanța de acum două sezoane, adică să adune 4 puncte din 6 meciuri în Liga Campionilor. Bayern a bătut aproape tot în această grupă și s-a calificat la pas, fără nicio emoție. Roma lui Lobonț este a doua echipă care merge mai departe, Basel urmând să joace în Europa League, iar CFR... așteaptă următorul sezon, de Europa League, cel mai probabil, dar și acesta cu semn mare de întrebare. 

Bayern 3-0 Basel
CFR Cluj 1-1 AS Roma







În Grupa F, lucrurile erau clare încă dinaintea acestei ultime etape. Chelsea și Marseille mai departe în Ligă și Spartak Moscova în Europa League. MSK Zilina nu a reușit să câștige nici măcar un punct, pierzând toate meciurile cu un golaveraj de 3 la 19. Meciul de aseară cu Spartak a fost întrerupt din cauza suporterilor 20 de minute. Reluarea acestuia nu avea să fie de un prea bun augur pentru slovaci, tabela arătând la final un 1-2 în favoarea rușilor. În celălalt meci al grupei, Marseille a trecut cu 1-0 de Chelsea, care venise într-o plimbare după câte se pare. 

Marseille 1-0 Chelsea
Zilina 1-2 Spartak 

În Grupa G, Real Madrid s-a calificat fără emoții, după 5 victorii și un egal. Locul secund le-a revenit celor de la AC Milan, cu 8 puncte. Ajax merge în Europa League iar fosta echipă a lui Nicolae a fost eliminată. Real s-a distrat la propriu cu Auxerre aseară, trimițând mingea în poarta francezilor de nu mai puțin de 4 ori. În celălat meci, a avut loc o mică surpiză. Ajax a reușit să învingă cu 2-0 pe terenul milanezilor. 

Real Madrid 4-0 Auxerre
Mian 0-2 Ajax 


În Grupa H, echipa lui Mircea Lucescu s-a calificat mai departe de pe primul loc. Locul secund i-a revenit Arsenalului din Londra la o lungime de 3 puncte față de prima poziție, respectiv de ce-a de-a treia. Șahtior are toate premisele să ajungă destul de departe în această ediție de Ligă. Echipa merge ceas și asta se poate observa din statistica realizată: 5 victorii, o îngrângere și niciun rezultat de egalitate. La prima vedere, poate nu pare o grupă atât de puternică, dar lucrurile nu au stat chiar așa. Braga a arătat că nu a ajuns la masa bogaților degeaba. Partizan... un fel de Zilina. Zero și la fotbal și la punctaj. Șase înfrângeri cu doar două goluri marcate și 13 premite. Un -11 la adevăr care nu are nevoie de niciun comentariu. Răzvan Raț a reușit primul gol al său în Liga, deschizând scorul. A devenit omul meciului după ce a pasat decisiv și pentru cel de-al doliea gol înscris în poarte portughezilor de la Braga. În celălalt meci, Arsenal s-a impus fără probleme în fața Partizanului din belgrad cu scorul de 3-1. 

Arsenal 3-1 Partizan 
Șahtior 2-0 Braga