Rezultate Liga Campionilor!

Capăt de linie pentru 16 echipe din Liga Campionilor. Aseară s-a disputat ultima etapă a primei zilei a meciurilor ce contează pentru optimile de finală ale Ligii Campionilor. 



În Grupa A, Inter s-a văzut nevoită să-și ia gândul de la primul loc după ce Werder Bremer a învins cu un scor de neprezentare. Un 3-0 care instalează Tottenham pe primul loc al grupei, după ce aceștia din urmă au obținut un punct la capătul unui meci nebun pe terenulor olandezilor de la Twente. Așadar un 3-3 care schimbă puțin ordinea în grupă, în special a primelor două locuri. Werder ieșise din calcule încă de dinaintea acestei etape. 



În Grupa B s-a jucat spectaculos, cu răsturnări și reveniri. Zahavi ne-a oferit faza zilei, sau mai bine spus a anului, marcând un gol din foarfecă împotriva celor de la Lyon. Din păcate pentru Hapoel Tel-Aviv nu a fost suficient egalul cu Lyon, trimițându-i pe ultimul loc al grupei. Schalke învinge la Lisabona și ocupă primul loc în grupă. Un lucru destul de ciudat în cazul germanilor este că în Bundesliga, ocupă abia locul 15, la doar 4 puncte de retrogradare, dar se descurcă excelent in cea mai importantă competiție intercluburi. Benfica se mulțumește cu Europa League, și asta cu emoții, deoarece Hapoel a pierdut locul 3, în mutul 88, atunci când lyonezul Lacazette a reușit golul egalizator de 2-2. 




În Grupa C, două meciuri trase la indigo, evident din prisma rezultatelor încheiate pe Old Trafford, respectiv Bursa Ataturk. Manchester United și-a trimis spectatorii mai repede acasă după ce nu au reușit să-i bucure pe aceștia cu o victorie. 1-1 în compania Valenciei și cele 2 formații merg mai departe în Ligă. Probabil, această grupă cu Valencia, Rangers și Bursaspor a fost cea mai ușoară posibilă de când evoluează Manchester în Liga Campionilor. Cu patru victorii și două egaluri, elevii lui Sir Alex Ferguson adună 14 puncte și așteaptă adversari mai puternici. După cum spuneam, meciurile s-au terminat cu același scor, 1-1, astfel că Bursa obține primul punct în Ligă. Rangers merge mai departe în Europa League iar Bursa așteaptă probabil ediția viitoare... 


În Grupa D, grădinița lui Pep Guardiola a reușit să învingă Rubinul din Kazan cu 2-0 după golurile lui Fontas și a lui Victor Vasquez. Barcelona merge mai departe, cum era de așteptat, de pe primul loc, cu 14 puncte. Surpriza acestei grupe se numește Kobehavn care merge mai departe alături de Barcelona. Cea mai bine cotată echipă dupa Barca, Panathinaikos a terminat grupa pe ultimul loc cu doar două puncte. Rubin va juca în Europa League.