Europa venim!

Steaua e in grupe, Vaslui asteapta la cotitura, Timisoara ramane cu amintiri frumoase, Urziceni mai bine se desfinta iniante sa inceapa sezonul...

Singura echipa care a miscat ceva in seara asta a fost Steaua, e drept ca nici adversarul nu a fost unul pe masura - si noroc cu Tatarusanu si Stancu ca altfel, nu stiu ce s-ar fi ales de meciul asta. Pana la urma conteaza ca Steaua are un mic avantaj fata de Grasshospers. Un lucru e cert, avem o echipa in grupe, sau poate doua - CFR Cluj si Steaua.

De Vaslui nu stiu ce sa zic! A jucat frumos si ar fi pacat sa paraseasca competita. Azi chiar merita victoria, dar fotbalul se joaca pe goluri si nu pe fotbal frumos. Eu zic ca merg la Lille cu prima sansa si cred ca se califica.

Timisoara a pierdut calificare inca de la tragerea la sort. Ce pretentii poti sa ai in fata cetatenilor de la Manchester? Sa nu primesti prea multe (in retur). Timisoara a jucat bine in meciul de acasa si cred ca merita un egal. Oricum in meciul din retur nu cred ca o sa aiba prea multe sanse (sa treaca de mijlocul terenului).

Nu inteleg de ce Unirea a mai facut deplasarea la Split?! Si nu inteleg cine e Hajduk Split? Tare mi-as dori sa intalnesca Steaua sa le dea vreo 5 sa-i tina minte. A doua repriza, Unirea a fost pe nicaieri. 4-1 care putea fi 6, 7-1. Inteleg ca Dinamo e petarda, dar Unirea e si mai praf. Macar cateii au dat si ei 3...

FC Vaslui 0-0 LOSC Lille

Steaua 1-0 Grasshoper Zurich

Hajduk Split 4-1 Unirea Urziceni

FC Timisoara 0-1 Manchester