FABULOS! Un jucător din Australia și-a dat drumul... în timpul meciului!!!

La debutul oricărei competiții sportive, fie că vorbim de o întrecere internă, o Olimpiadă, un Campionat European sau unul Mondial, auzim de nenumărate ori expresia: ”Este timpul ca jucătorul X sau Y să-și dea drumul!” Apoi, în funcție de forma de moment, unii ”își dau drumul” iar alții încă mai așteaptă momentul propice eliberării.

Ei bine, în Australia, am asistat de curând la un caz în care un sportiv, mai precis un rugbist, și-a dat drumul...la propriu!!! Iată despre ce este vorba.

Uniunea de rugby Illawarra investighează în aceste zile o plângere destul de bizară venită pe adresa organizației, în care un jucător este acuzat că a urinat în propriul echipament de joc cu scopul de a ține adversarii departe de tackling-uri.

Plângerea a venit din partea echipei Vikings Rugby Club, cei care au trimis o scrisoare pe adresa uniunii de rugby în care cer luarea unor măsuri urgente împotriva unei extreme de la rivala Avondale, care este acuzat de faptul că ”și-a dat drumul” chiar în timpul partidei dintre cele două echipe din urmă cu câteva zile.

Scrisoarea trimisă de cei de la Vikings este însoțită și de o fotografie (vezi mai sus) destul de elocventă, care sugerează o posibilă ” delăsare” intenționată din partea jucătorului de la Avondale.

Cercetările asupra acestui caz sunt în desfășurare, membrii Illawarra afirmând că: ”Este cert faptul că jucătorul are o pată în zona intimă, însă nu știm cu siguranță dacă se datorează unor circumstanțe naturale sau este un lichid pus intenționat pentru intimidarea adversarului”.

Ce este FABULOS în legătură cu acest caz este faptul că acest jucător este recidivist, el fiind acuzat și în urmă cu un an de zile de același ”comportament lichid”. Federația chiar a introdus două articole în Codul de Conduită care interzic ”umezeala intenționată”.