Ana, Marioara Murărescu, Liga1, Popa, Turda, Cluj... a început Liga1!

Au trecut doar șapte partide din noul sezon al Ligii 1, iar scandalurile care au luat loc fotbalului de vreo 20 de ani, și-au făcut simțită prezența din plin în peisajul mioritic! De la Cluj la Arad și de la Iași din nou la Cluj, curg râuri de ”balegă” în fotbalul românesc.
  Haideți să le enumerăm și să ne minunăm, dar să și realizăm de ce nu vom mai ajunge niciodată la un Euro/CM:

1. Ana-Maria Prodan se suie cu picioarele pe Claudiu Niculescu, acesta o trimite la Marioara Murărescu!
O playboaiantă mioritică, Ana-Maria Prodan Laurențiu Reghecampf, pe numele ei real și nenatural, a luat foc după înfrângerea, rușinoasă ce-i drept, a echipei semi-patronate de ea, U Cluj. E adevărat că un 2-6 nu este de ici-colo, însă comportamentul Anei a lu' Reghe față de Niculescu nu este tocmai unul normal. Nu poți să-i ceri unui antrenor, căruia i-ai luat 18 jucători din subordine, să facă bici dintr-un nou lot pe care i l-ai pus la dispoziție cu doar câteva săptămâni înainte de startul Ligii 1.

2. Ionuț Popa a plecat! A venit Ciobotariu! Ionuț Popa s-a întors! Liga1= balamuc show!
* Vineri, Ionuț Popa plecase de la Iași, lăsând acuzații la adresa conducerii, care, spune el i-au pus la îndemână un lot de loseri, cu care nu va putea depăși performanțele Mioveniului.
* Tot vineri, SMS Iași părea că are un nou antrenor, în persoana ”trimisului la odihnă” de Dinamo, Liviu Ciobotariu!
* Sâmbătă: întoarcere cu 180 de grade a situației, Ionuț Popa revine la Iași mai repede ca un SMS trimis la linia fierbinte!
* Duminică: Iași pierde cu Oțelul, iar Popa dă de pământ cu Crăciunescu și probabil cu ideea de a rămâne în Copou.

3. Ioan Andone, doar un țăran ajuns la oraș!
Alexandra Turda, corespondentul digisport la Cluj, l-a intervievat pe Ioan Andone după remiza cu Gaz Metan Mediaș. Vizibil afectat de meciul jenant al fantomei unei campioane, CFR, Fălcosul, sau mai bine zis, Mucosul, s-a răstit la Alexandra, atunci când aceasta l-a întrebat în legătură cu jocul prestat de CFR. Campionul a avut o reacție demnă de un  Neanderthalian din Pipera: “Aveți grijă ce întrebări îmi puneți, că altfel nu vă mai răspund.”
Așadar, după ce că a luat campionatul cum l-a luat, Ando se vede jignit de o întrebare mai mult decât normală, pusă după un meci mai mult decât jenant al ”campioanei”.

Ce va urma ? 

Pont: Fierbe arbitrajul! Urmăriți în continuare Tezaur Folcloric!