Meme! Du-te în Tahiti!

Într-o perioadă în care managerii și boșii Ligii I se bat pe jucători de mâna a 4-a către a 5-a de la Ceahlăul și Chiajna, undeva la capătul lumii se petrec evenimente care ar trebui să trezească interesul ”sculelor” de scouting de pe plaiurile mioritice.

Astfel, dacă Steaua și-a luat o țeapă mai lungă ca aceea pe care o utiliza Vlad Țepeș cu bandiții, achiziționându-i pe cei mai mari loseri din istoria fotbalului românesc, frații Costea, o insulă din Polinezia Franceză, Tahiti, crește tineri de mare perspectivă.
Frații Tehau, pentru că despre ei este vorba, evoluează deocamdată în zona Australia & Oceania, și se anunță de mare viitor pentru fotbalul insular și nu numai.

Prin urmare, cel mai tare manager, doctor, jurnalist, fochist, tinichigiu, tractorist și șofer de tanc din fotbalul românesc, Meme Stoica, ar trebui să arunce o privire și către Tahiti, acolo unde există și fotbaliști, nu numai piciorușe de lapte (Gabi Matei), ratangii (Tatu) sau brazilieni musulmani (Elton).

Iată și poza pe care ar trebui să o vadă Memegerul Stelei!


Așadar, iată cum tripleții familiei Tehau, Limbino, Ambrozie și Tranzistor rup gura insulelor din Tahiti și așteaptă semnale din Europa.
Meme, ia-i!!!