CA Dinamo: ”Echipa va evolua în Piața Universității!”


Întrunit ieri, în regim de urgență, Consiliul de Administrație al FC Dinamo a luat o decizie menită să impulsioneze spectacolul fotbalistic printre fanii echipei. Astfel, șefii clubului au decis, cu unanimitate de voturi. să mute echipa în Piața Universității. Decizia vine ca urmare a prezenței extrem de reduse a fanilor pe stadionul din Ștefan cel Mare, acolo unde media turului nu depășește 17,4 fani/meci (cu tot cu femeile de servici și vânzătoarele de semințe).
Cel care a venit cu propunerea este managerul delegat, Cornel Dinu. Acesta a și explicat imediat după ședință: ”Încă din secolul II, î.HR., luptele dintre ostrogoți și hunii din Câmpia Panoniei de Est care se desfășurau în piețele marilor aglomerări urbane, au fost impulisonate de ermetismul publicului din tribune. În acest sens, dacă mergem transcendental pe mimetismul istoriei balcanice, nu putem decât balansa ideea că și intrinsecul poporului nostru are nevoie de o desfășurare în piață”
Mult mai explicat a fost Cristi Borcea: ”Va fi masacru! Masacru! Cu jandarmii alături de noi, nu ne bate nici nașu', cu tot cu Sf. Gheorghe!”