Retro-Liga! CS Mioveni, o echipă ruptă-n fund!

Mult a fost și, dacă ne uităm la vremea iadul meteorologic de afară, destul de mult a mai rămas până la startul mini-returului Ligii 1 la fotbal! Echipele noastre se pregătesc din greu. Prin Turcia, pe la munte, prin trenuri înzăpezite, prin talk-show-uri, fiecare club își pregătește cu minuțiozitate startul sezonului de iarnă grea-primăvară.

Nici naiba nu știe când va debuta returul, astfel că, pentru a nu duce dorul meciurilor interne (chiar, vă este dor de mioritici ? #fail) vă propun o mini-
retrospectivă a celor 18 combatante din Liga I în prima parte a sezonului 2011-2012.

Voi începe azi cu cei rupți în fund, urmând ca în zilele următoare să urcăm încet încet până la cocalarii cu jeepuri din prima parte a clasamentului.

Așadar, ladies and domnilor, let me bag you:

Clubul Sportiv Mioveni!

* Locul 18, CS Mioveni, sau Dacia Mioveni, este echipa care după 18 partide ar fi trebuit să se numească FC Cârpa Mioveni. Nu mai puțin de 13 din cele 17 echipe ale campionatului i-au învins pe elevii lui X, Y, Z, W, Q, antrenorii echipei din acest sezon. Apropo, până și scula Iliesta a dat cu mucii în Argeș!

* Dacă ne uităm la linia de clasament a cârparilor, ne crucim! 2 victorii, doar 12 goluri marcate și 42 încasate! Întrebarea e simplă: Câte blaturi au putut ăștia să facă în Liga2 în sezonul trecut??? Nici Jiul Petroșani în cele mai negre sezoane ale lor nu jucau atât de slab.

* Prea multe nu mai sunt de spus despre acești codați înnăscuți ai Ligii I, poate doar să semnalăm victoria lor din etapa a 5-a, 4-2 cu Gaz Metan Mediaș. Unii strigau că ar fi fost blat, însă văzându-l pe Horoba în tabăra medieșenilor ne dăm seama că.... ne dăm seama!

* Pronostic pentru următoarele etape: RETROGRADARE fără barem + desființare în viitorul apropiat!

foto

Va urma: Concordia ”Praf și pulbere” Chiajna!