Da, Tătărușanu a greșit enorm...când a ales Steaua!

Faptul că Gigi Becali este un analfabet într-ale fotbalului nu mai surprinde pe nimeni, însă a-i da dreptate atunci când se pronunță despre fenomen este o adevărată blasfemie la adresa acestui sport. De curând am văzut declarația lui Rică Răducanu, cel care mergea pe teoria patronului stelist. Nu putem să-l contrazicem pe Rică, întrucât el a fost portar și cine știe, poate pe vremea lui mingea era mai grea și nu lua așa altitudine.

Una peste alta, un lucru este cert: Ciprian Tătărușanu a greșit enorm! A comis eroarea carierei sale, însă nu la golul lui Ola John, ci la semnarea contractului cu Steaua lui Becali. Fie că greșești sau nu, la clubul condus cu măciuca de acest personaj, devii automat un inamic în momentul în care nu-i mai intrii în grații.

Am văzut acest lucru cu Szekely, Grzelak, Cosmin Matei, Ricardo, Apostol, jucători care au trăit un adevărat iad la Steaua. Nu spun că aceștia au fost cine știe ce scule, ba dimpotrivă, mulți au fost execrabili, însă comportamentul ”celui de sus” este unul de-a dreptul medieval.

Așadar, acesta este sacrificiul pe care fotbaliștii, fie ei români sau străini. îl fac atunci când aleg să semneze cu Steaua. Performanța nu se face cu această mentalitate, iar atâta timp cât cel mai important club din România este condus cu această gândire limitată, rezultatele vor fi pe măsură.