Propuneri pentru cel mai bun blog de sport în 2011

Campania lansată în urmă cu un an de zile,  Cel mai bun blog de sport din România, a trezit atât aprecieri pozitive cât și critici constructive. Mulți au considerat ideea noastră ca fiind una excelentă, prin care putem afla cine și ce mai scrie despre sport în blogosferă. Au existat și critici legate de această inițiativă, însă toate au fost de bun augur pentru noi. De exemplu, unii au ”atacat” prezența vs. lipsa unor bloguri dintre cele nominalizate. Tocmai de aceea, pentru această ediție, înainte de a da startul Marelui Sondaj al Blogosferei Sportive, propunem o etapă preliminară, în care să primim propuneri din partea voastră. Nu vom pune în sondaj blogurile Splendoarea Sportului, Tikitaka și Gazeta ProSporturilor pentru că sunt parte organizatorică! 

Astfel, cu propunerile primite de la voi + blogurile arhicunoscute, începând de acum vom da startul propunerilor pentru Cele mai bune bloguri de sport în 2011!

Perioada propunerilor: 5 ian. 2012 - 15 ian. 2012

Perioada votului: 16 ian. 2012 - 28 ian. 2012


DUMINICĂ, 29 ian. 2012 desemnăm:P.S. Blogurile care nu au fost actualizate în ultimele trei luni, nu vor fi luate în calcul!

Propunerile ni le puteți lăsând comentarii aici și pe:

- Twitter:
- Mail: 
~ adriano_sb4ever@yahoo.com
~ daninhodj@yahoo.com