Paul Parvulescu, exemplul că și dinamoviștii sunt steliști!

În 99,9% dintre cazuri, Gigi Becali vorbește lucruri care nu au absolut nicio legătură cu realitatea, însă atunci când vorbește de suporterii pe care îi are Steaua (atenție! Steaua, nu Becali) are perfectă dreptate. Patronul Stelei afirma în ultimul timp niște lucruri care au fost luate în derâdere, și anume că ”Dinamo nu prea are suporteri”.
Oricât de mult am vrea să contracarăm această afirmație, chiar nu o putem minimaliza. Iată de ce:
* În primul rând, Dinamo demonstrează că nu are suporteri atunci când joacă acasă. Culmea culmilor, deși câinii sunt lideri, ei joaca un meci obișnuit de Liga 1 cu 45 de fani și 35 de babe care mătură semințele celor 45.
* De ce n-a acceptat Dinamo să joace cu Steaua pe Național Arena? Simplu! Fanii lor nu umpleau nici măcar un inel al stadionului, iar dacă îl umpleau o făceau cu bannere ”inteligente” ale galeriei
* Pîrvulescu, dinamovist declarat oficial, tocmai a semnat cu Steaua! De ce ? Pentru că la Steaua are cam așa: șansa de a juca în Europa, șansa de a avea fani în tribune și șansa de a avea fani în viața de zi cu zi!
* Nu mai continui cu exemplele pentru că Dinamo nu are fani! Are doar unul și bun, dar și ăla e plecat! În rest, sunt câțiva care te înjură pe forumuri, însă ăia sunt postaci, vorba lui Tolo!

PS: Acest articol este un pamflet natural! Lăsați-ne să ne pregătim de Blogosferic League!