Aceasta este cea mai frumoasă echipă din lume!


Poveste din 13 martie 2011, Marea Finală - A-League! Brisbane Roar - Central Coast : 
”Minutul 96: 0-1! Gol pentru Mariners! Cei 50,000 de fani din tribunele Suncorp Stadium sunt reduși la tăcere, atunci când Adam Kwasnik profită de o lentoare a apărării gazdelor și pune trofeul cu un picior în Central Coast!
Minutul 103: 0-2! Aflată cu tot efectivul în jumătatea adversă, Roar se vede aproape ucisă de golul 2 marcat de Oliver Bozanic. Un sezon, un vis, un record...toate erau ruinate..pană când.....
Minutul 1171-2! Goooool! Un gram de oxigen se infiltra în tubul respirator al echipei neinvinse de 27 de meciuri, pentru că Henrique se încăpățânează să facă din finalul de meci, unul electrizant!
Minutul 120: 2-2!!! Senzațional! Ultima fază....Gooooooooooooool....de o mie de ori GOOOOOOL! Brisbane, Brisbane, Brisbane! striga stadionul care în urmă cu 3 minute trăia coșmarul eșecului! Erik Paartalu trimite meciul la loteria penalty-urilor!
Michael Theoklitos, portarul lui Brisbane, a apărat două penalty-uri. De partea cealaltă, gazdele au marcat tot, ultimul, Henrique, fiind cel care a dat startul sarbătorii pe Suncorp Stadium!”
Poveste din 14 ianuarie 2012, etapa a 16-a - A-League! Brisbane Roar - FC Sydney:
”Minutul 39: 0-1! Gol Mark Bridge! Sydney prelua conducerea pe Suncorp Stadium, iar suporterii gazdelor retrăiau șocul de acum câteva săptămâni, atunci când FC întrerupeau șirul de 36 de meciuri fără eșec al campioanei.
Minutul 94: 1-1! Gooooooooooooooooooooooool Adnan evită un eșec ca și făcut, iar fanii speră la o minune!
Minutul 95: 2-1! Gooooool! INCREDIBIL! MINUNE pe Suncorp!!!! Berisha aduce trei puncte de AUR pentru cea mai frumoasă campioană din istoria A-League, BRISBANE ROAR!!!!!!!