Și oamenii de fotbal au primit colindătorii în acest an!

Chiar dacă majoritatea sunt hoți, zgârciți, antipatici sau urâți de fani, majoritatea oamenilor de fotbal din România au, cel puțin în preajma Crăciunului, o inimă uriașă.
Generozitatea acestora s-a declanșat în Ajunul Crăciunului, adică seara în care colindătorii merg din casă în casă pentru a vesti binele, dar mai ales pentru bani, mâncare și băutură cât cuprinde.
Dar haideți să nu mai răcim sarmelele și să vedem unde și ce au primit colindătorii care au mișunat pe la casele bunilor creștini din fotbalul românesc:

George Becali
Așa cum se cuvine într-o asemenea sărbătoare, primul care este colindat este popa, iar în cazul nostru, cine poate fi popa (prostul) fotbalului românesc dacă nu nea Jiji. Masa țăranului nostru a fost super îmbelșugată, iar fiecare dintre colindaci a primit ceea ce i s-a cuvenit. Astfel, unii au primit cozonac, lichiu, prăjituri, toate cu brânză de oaie țurcană, în timp ce unii au primit daruri puțin diferite. De exemplu, angajații unui anumit trust de presă au fost remunerați pe ”partea financiară”.

George Copos
Om bun de fel, ex-patronul Rapidului n-a fost acasă, însă a lăsat pe ușă un mesaj expresiv: ”Momentan sunt plecat! Reveniți când se ridică planeta! Dacă nu, mergeți la viitorul patron al Rapidului”

Mihai Stoica
Impecabil de ca obicei, Meme s-a prezentat în fața colindătorilor cu CEL MAI BUN COZONAC din țară, CEL MAI BUN VIN din Sudul țării, CEL MAI BUN caltaboș provenit din CEL MAI GRAS PORC al patriei. Ce mai, colindătorii au fost răsplătiți cu THE BEST!

Dumitru Dragomir
Înainte să-și deschidă inima în fața oaspeților vestitori de bine, Mitică a făcut un show de zile mari. Nu voi reproduce cele spus în fața colindătorilor pentru că e Crăciun, și nu e frumos să înjuri de carne, însă vă voi spune motivul pentru care acesta s-a ofuscat. Se pare că un colindător, murdar fiind de la mocirla din București, i-a călcat din greșeală pe noul covor persan cumpărat tocmai din Turcia. Trecând peste micile incidente, Dragomir i-a poftit în casă pe colindători și le-a dat de toate...

Marian Iancu
Mulți dintre colindători au plecat la patronul Timișoarei cu stomacul gol și cu speranța că vor primi ceva d-alea gurii. Din păcate, nea Iancu tocmai trecuse la un regim vegetarian. Cu toate acestea, surse din Timiș afirmă faptul că bănățeanul jumulise în urmă cu 5 zile: 4 porci a câte 300 de kile, 3 viței și 56 de curcani din import.

Cristi Borcea
În Statele Unite sunt enorm de mulți români, miiii, milioane. Dintre aceștia, doar 7 sunt dinamoviști. În ciuda acestui lucru, trei din cei șapte au avut inima de ”câine” și s-au dus să-l colinde pe acționarul echipei. Din păcate pentru ei, au avut proasta inspirație de a începe cu ”Steaua sus răsare”. Ce a urmat...Dumnezeu cu mila!

Mircea Sandu
Fiind bolnav tun, Nașul și-a întâmpinat colindătorii cu o tavă încărcată de... carne de marmotă africană, considerată cea mai lipsită de E-uri carne din lume. Majoritatea colindacilor au preferat să zică pas, ieșind repede din vila cu 45 de etaje a bossului de la FRF și plecând către viitorul oaspete.

foto