A greși e omenește, a fura e românește! Care a fost banditul etapei ?

După ce în trecut am derulat campania ”Ghicește blatul etapei”, începem acum procesul de aflare al banditului etapei. Din fericire, material vom avea, întrucât bandiții sunt la toate colțurile, din Moldova în Muntenia și din Transilvania în Oltenia.
Înainte de a începe enumerarea ”arbitrilor repetenți” ai acestei etape, trebuie să salutăm eliberarea cuplului de ”șpăgari profesioniști” Avram - Țerbea, doi tipi pe care orice pârnaie profesionistă din lume și i-ar dori.
Să trecem peste acești pușcăriași ordinari și să vedem cine ar putea să-i urmeze. Sun deviza ”A greși e omenește, a fura e românește” haideți să purcedem la prezentarea bandiților acestei etape:

1. Radu Petrescu, nesimțitul meciului Voința Sibiu vs. CFR Cluj 0-1
A greși e omenește însă ceea ce a făcut acest individ la Sibiu este o nesimțire fără margini. Meciul a fost transmis de dolcesport, astfel că valul de ură împotriva lui Răducu este ceva mai moderat. Oricum, această ființă a reușit să-și bată joc de 11 jucători ai Voinței, care, spre deosebire de alte vedede de rahat din Liga 1, joacă fotbal cu inima. Imaginea de mai jos spune totul...




2. Cristi Nica, penibilul meciului Steaua vs. FC Brașov 1-0
Din naiba știe ce motive, Cristinica i-a făcut un cadou imens celui mai slab atacant din istoria recentă a Stelei, Mihai Costea.

3. Alexandru Deaconu, păcăliciul meciului Steaua vs. FC Brașov 1-0
Mai prost ca Deaconu cu greu găsești. Cum bă să-l crezi pe Nica atunci când îți strigă, ca un bou descreierat, ”penalty, penalty, penalty!”.

4. Adrian Cojocaru, tânărul chior al meciului FCM Tg. Mureș - Chiajna 3-0
Absolut nicio legătură cu eliberarea lui Țerbea nu are prestația jenantă a mezinului familiei CCA de la Mureș.

5. Teo Crăciunescu, așchia putredă sare la miliarde de km de trunchi; Gaz Metan vs Petrolul 0-1
Tot în Ardeal, una dintre cele mai mari panarame din arbitrajul românesc, Teo Crăciunescu, fiul (probabil din greșeală) a lui Ion Crăciunescu, fura cu sacul la Mediaș. Dacă a făcut-o din prostie sau din tristețe că nu-l pune tăticu mai mult la supt, nu vom ști vrea curând.
6. Marius Bocăneală, o pocăneală de arbitru refuză un penalty clar pentru ridicola Mioveni, în CS vs. Dinamo 0-1
N-o spun eu, ci chiar șeful CCA, care a spus la FotbalClub că Bocăneală ar fi trebui să acorde un penalty pentru amărâții din Mioveni.

PS. Acest articol nu este un pamflet! El va deveni atunci când cel puțin unul dintre cei 6 de mai sus va ”scăpa săpunul”!

sursa foto: Voința Sibiu