Gaz Metan furată în Giulești, Newcastle respectată pe Old Trafford!

Scena I: Old Trafford, Manchester vs. Newcastle 1-1, minutul 93:40! Mai erau 20 de secunde până la o plăcută surpriză din partea revelației Newcastle, când, Javier Hernandez este găsit liber în careul mic și înscrie in-extremis pentru 2-1 !!! Stupoare însă în inimile a zeci de mii de fani ai diavolilor: golul este anulat pe motiv de offside! N-a fost un ofsaid gen Dănciulescu vs. Poli Timișoara, însă a fost un offside pe care un arbitru bine intenționat l-a văzut. De ce ? Pentru că vorbim de Premier League, CEL MAI BUN, SPECTACULOS, VALOROS ȘI ATRĂGĂTOR CAMPIONAT DE FOTBAL DIN LUME!

Scena II: Giulești, Rapid vs. Gaz Metan 3-3, minutul 84! Mediașul tocmai egalase la 3, iar Răzvan Lucescu era descumpănit pe margine, privind la executarea unei lovituri libere. Lângă balon era eternul Pancu, omul căruia Rapidul îi datorează locul 2, iar acest lucru s-a văzut din plin. Mingea a ajuns inteligent la Teixeira, acesta o retrimite cu capul spre poartă, iar tuşierul Nica a semnalizat gol pentru giuleşteni. Deşi nici măcar la reluări nu s-a putut observa dacă mingea a trecut sau nu linia porţii, pe direcţia acesteia s-a aflat Marcos Antonio, în poziţie CLARĂ de ofsaid. În ciuda faptului că n-a atins mingea, Antonio a influențat clar faza, însă arbitrul Nica s-a uitat la tabelă și a validat un gol NEREGULAMENTAR. De ce ? Pentru că vorbim de Liga 1, de România, de un fotbal corupt până în măduva oaselor, de MARI vs. mici, de BUCUREȘTI vs. Provincie.

Așadar, iată o paralelă cât se poate de obiectivă între două lumi total opuse. Newcastle poate fi arbitrată corect împotriva gigantului Man. United, însă Mediașul n-are niciun drept atunci când dă de mizeria arbitrajului românesc...

Concluzia:
În urmă cu câteva ora s-a încheiat Pandurii-Rapid ! A fost 3-0 pentru trupa lui Grigoraș !

PS. Grigoraș, dacă ai un gram de creier, NU TE DU LA STEAUA!

foto