Muammar Gaddafi și barba lui Adam Kleeberger, două teme mondiale!

După moartea lui Muammar Gaddafi (așa se zice în târg) o altă veste bombă ne-a parvenit, de această dată din America de Nord, acolo unde s-a petrecut ceva cu adevărat tragic! Nu, nu l-au închis pe Bush (care mai degrabă ar fi o sărbătoare) ci i-au tăiat unui rugbist canadian barba!
Pe numele său Adam Kleeberger(foto, după și înainte), jucătorul de rugby canadian a creat o adevărată nebunie la Campionatul Mondial de Rugby din Noua Zeelandă, acolo unde barba sa de 30cm a atras admirația fanilor din tribune.
Ei bine, din cei 30cm de podoabă păroasă, n-a mai rămas absolut nimic, întrucât Adam a fost de acord să-și radă barba în scopuri caritabile. Banii strânși, circa 6,000 de dolari americani au fost donați victimelor cutremurului de la Christchurch, precum și unor campanii de luptă împotriva cancerului.
Evenimentul inedit s-a petrecut la o universitatea din Canada, acolo unde sute de studenți au aplaudat ”noua față” a rugbistului. Imediat după ce s-a eliberat de cei 30 de centimetri de păr, Adam a declarat: ”Este cu siguranță un pic mai rece fără barbă și fața mea e mult mai ușoară”.

foto