EXCLUSIV! Iată lista tuturor echipelor care îl vor pe Gabi Torje!!!

După FC Barcelona, Real Madrid, Arsenal, Valencia, FC Sevilla, Inter și AC Milan, fostul câine și actualul component al lui Udinese, Gabriel Torje, a intrat în atenția celor mai importante cluburi de pe mapamond.

Iată, în exclusivitate pentru România, lista ”granzilor” care nu închid un ochi până nu-l văd pe Gabriel în curtea lor:

1. Kiwi Soccers (campioana din Samoa): după plecare vedetei Mbubutu Kokambola la rivala de moarte Taifuna Jets, antrenorul Tbobone Horakuru l-a ochit pe Torje. Se pare că prima ofertă a fost deja trimisă, însă nu se știe cu exactitate dacă va ajunge la Udine până la Crăciun.

2. FC Monomotapa United (echipa fanion a statului Zimbabwe): doar locul 11 după un număr onorabil de etape, monomotapezii îl văd pe Torje drept unica soluție pentru revigorarea echipei și agățarea in-extremis a unui loc de African Champions League

3. Nchanga Rangers (vicecampioana Zambiei): bomba din sezonul trecut din Super Liga zambioneză nu-și mai permite un nou semieșec, iar fanii au postat deja o petiție pe facebook మేము మా జట్టులో Torje కావలసిన, adică: ”We want Torje in our team”

4. Sporting Bubali (o echipă de pluton din Aruba): aflați în același campionat cu SV Estrella, numită și Steaua Arubei, bubalienii mizează pe spiritul anti-stelist al lui Torje.

5. FC Lydia Ludic Burundi Academic (vicecampioana statului Burundi): aflată în mare luptă pentru locurile 5-6 cu rivala de moarte Flamengo Ngarara, echipa cu cei mai mulți fani din Burundi și-a trimis deja scouterii în Italia.

6. Tupuji Imere (medaliată cu bronz în Vanuatu): ascensiunea primei ligi din Vanuatu, Premia Divisen, nu mai reprezintă de foarte mult timp o surpriză pentru fanii fotbalului. Acum, ei fac oferte celor mai tari vedete din Vestul Europei, iar Torje este printre vedetele dorite în Vanuatu.

7. Tupapa Maraerenga FC (cvadrupla campioană din Cook Islands): Unii înțeleg Cock Islands, însă e Cook toată ziua. Bucătarii insulari au ieșit pe plus în ultimul sezon după ce au luat titlul, Cupa și Supercupa. Interesant este că în toate cele 3 dueluri pentru trofee, ei și-au învins rivala tradițională FC Titikaveka. Acum, cu banii în căruță, ei îl vor cu tot dinadinsul pe Gabi al nostru.

8. Lam So'n Thanh Hoa (locul 7 din Vietnam): aflați în mare luptă cu Hoang Anh Gia Lai pentru un loc în Cupele Asiei, cei din Thanh Hoa vor neaparat să prindă peștișorul de aur, iar Torje poate fi mai mult decât atât.

9. Triomphe de Liancourt (lanterna roșie din Haiti): Deși este greu de crezut că un jucător de talia lui Torje va accepta o ofertă de la ultimul loc din Haiti, patronul lui Liancourt, Okayo Alphonsine, mizează pe sufletul bun pe care îl deține Gabi Torje, dar și pe căruța de bani pe care i-o pregătește.

10. FC Esperance Vavatelina (locul I în sezonul regulat din Madagascar): După un duel aprig în play-off cu RC Arivonimano, Vavatelina a ajuns în semifinalele campionatului din Madagascar. Pentru a trece însă de puternica AS Rohondroho, șefii au trimis deja la Udine o ofertă consistentă pentru piticul Torje.

Cam acestea ar fi cele mai renumite echipe de la glob care, în mod oficial, îl doresc pe Gabriel Torje.
Agențiile de presă din Asia, Antarctica, Africa, Oceania și America de Sud și Centrală precizează însă că lista e mult mai lungă.

V-o prezentăm în EXCLUSIVITATE!!!
* Fontenoy United (Grenada) * Al Helal Al Sahely Hudayda (Yemen) * GD Sagrada Esperança (Angola) * Al Najma Manama (Bahrain) * Greenbay Hoppers FC (Antigua și Barbuda) * Lyford Cay FC (Bahamas) * Mpharane Celtics (Lesotho) * Botswana Meat Comission FC (Botswana) * Belize Defence Force (Belize) * Saint Michel United FC (Seychelles) * Foullah Edifice FC (Chad) * Vita Club de Mokanda (Congo) * Caguas Huracán FC (Puerto Rico) * Kagera Sugar (Tanzania) * Tampines Rovers FC (Singapore) * Savusavu (Fiji) * Masaka Local Council FC (Uganda)

foto