Levy OUT! Care va fi viitorul-fost antrenor al Stelei ?

Niciodată nu am aflat care a fost de fapt numele real al lui Levy. Să fi fost el Ronny Levy, Rony Levi, Roni Levy sau Roni Levi, habar nu am, însă un lucru e clar: nu vom mai afla niciodată de acum înainte pentru că israelianul NU MAI E ANTRENORUL STELEI.
Vestea cu plecarea lui Levi de la Steaua am dat-o ÎN EXCLUSIVITATE chiar ieri, aici pe blog, când am titrat: Levy pleacă de la Steaua ”step by step!
În ceea ce privește meciul cu Larnaca, reiau cele spuse ieri: ”Steaua nu mai are nimic la ora actuală: n-are conducere (jiji și meme sunt uitați în evul mediu), antrenor (Levy e bun de aruncat la evrei), jucători (numai morți în lot).”
Numai printr-un miracol a scos Steaua acest 1-1, în urma unui meci în care n-a putut să alerge, să paseze sau să construiască o acțiune la poarta adversă.

Una peste alta, jocul Stelei de ieri e istorie, la fel și Rony Levy, astfel că acum nu ne rămâne altceva de făcut decât să căutăm viitoarea panaramă, pardon, ”personalitate” care va descăleca în ograda ciobanului.

Nominalizările pentru viitorul-fost antrenor al Stelei sunt:

1. Mihai Stoichiță, zis și Slughiță de fani!
O specie de nevertebrată prin prisma caracterului său, Mihai Stoichiță este în stare oricând, oriune și la orice oră să fie umilit și batjocorit de Jiji.

2. Ilie ”Poezie-Tragedie-Parodie-Prostie” Dumitrescu
Cel mai prost-specialist din istoria emisiunilor sportive, Ilie Poezie mai este și cel mai prost-antrenor pe care l-a dat fotbalul românesc de la Răscoala de la Bobâlna încoace. E posibil să vină la Steaua vreo 24 de zile.

3. Iulian Miu, ajutat din greu de Adi Matei
Practic două legende din Ghencea, Miu-Matei vor face uitat fotbalul, pardon, ”eșecele” din trecut ale mârlanilor care, nu-i așa, și-au bătut joc de Steluța cea de toate zilele lui Jiji.

4. Ilie Stan, viitor Stan Pățitul!
Sincer să fiu, încă îl consider pe Ilie Stan un om cu capul pe umeri, care nu poate să accepte un post de sobordonat al ciobanului. Din câte se pare, IS e în pule-position pentru banca Stelei! Păcat! Dacă e așa ... va deveni și el un prost universal, precum predecesorii!

5. Erik Lincar
”Tocmai a fost demis saptamana trecuta de la FC Hunedoara, iar acum se poate gandi la Steaua”, ne-a informat fanulu numărul 1 al FC Barcelona din România, Ionuț. Destul de tânăr Erik, dar totuși, așa de prost ?

foto