Gaz Metan, din nou mândria României! Restul, vorbe-n murături și mămăligă!

Gaz Metan Mediaș a demonstrat și astăzi în meciul cu Austria Viena de la Cluj că, deși este o echipă mică a Ligii 1, poate face cinste României în Europa. Fără mulți titulari și fără șanse prea mari acordate de ”specialiști”, Gazul lui Pustai începea partida cu Austria de la Cluj exact în momentul în care alții se făceau de râs la București cu niște anonimi din Ucraina.

Echipa lui Pustai a început destul de atentă partida, știută fiind forța de contraatac a austriecilor, care, prin Linz și Barazite au marcat nu mai puțin de 11 goluri în ultimele 3 meciuri. Cu toate acestea, Hoban și Ciprian Petre puteau deschide scorul în debututl partidei. Treptat, Gazu a pus stăpânire pe situația din teren, iar Hoban a deschis scorul în minutul 40 după o frumoasă lovitură de cap. Astfel,jumătate din obiectiv era îndeplinit, Gazului rămânându-i să mai înscrie un gol pentru accederea în grupele Europa League. Din nefericire, în a doua repriză Gazul nu a mai reușit să înscrie, deși au avut ocazii uriașe prin Hoban și eroul de la Mainz, Bawab.
Rezultat final Gaz Metan -Austria Viena 1-0, iar Cristi Pustai și băieții săi merită aplaudați la scenă deschisă pentru reprezentarea cu cinste a României în Europa! FELICITĂRI GAZ METAN MEDIAȘ!

Parcursul superb al medieşenilor se opreşte în play-off, după ce ardelenii au trecut în preliminarii de KuPS şi de FSV Mainz.

Echipe de start:
Gaz Metan: Pleşca - Trtovac, Fl.Lazăr, Z. Markovici, Vukadinovici - Cr.Todea, Breeveld, Hoban, Bawab, C.Petre - Fl. Bratu
Rezerve: Vîtcă, Zaharia, Bozeşan, Ciucă, D. Roman, Liţu, R. Miclea
Antrenor: Cristian Pustai

Austria Viena: P. Grunwald - Klein, Margreitter, Ortlechner, Suttner, Hlinka, A. Grunwald - Barazite, Jun, Junuzovici - Linz
Rezerve: Lindner, Rogulj, Stankovici, Gorgon, Leovac, Liendl, Dilaver
Antrenor: Karl Daxbacher

De asemenea, trebuie precizat faptul că Gaz Metan este singura echipă românească victorioasă în această seară europeană a fotbalului românesc, după ce Steaua și Rapid au remizat, Vasluiul a pierdut (dar s-a calificat) iar Dinamo și-a continuat seria rușinoasă în Europa, fiind învinsă de necunoscuta Vorskla Poltava în două manșe.

articol furat integral de pe mediaslive.ro