Voința Sibiu - Steaua, meciul cu trecut, prezent și fără viitor!

A început una dintre cele mai neatrăgătoare ediții de campionat din istoria fotbalului mioritic. În primul rând, pentru că locul 1 nu va mai avea nici 1% șanse de a accede în grupele Uefa Champions League, iar apoi pentru că lipsesc două echipe care mai aduceau ceva fani la stadioane, Poli Timișoara și U Craiova.
S-au jucat deja 3 partide din etapa 1:

Rapid vs. FC Vaslui 3-0
Un meci care se anunța echilibrat s-a transformat într-un antrenament fără public pentru trupa lui Răzvan Lucescu.
A fost și un meci în urma căruia moldovenii s-au umplut de penibil, acuzând prestația brigăzii de arbitrii conduse de Ovidiu Hațegan. Prin aceste acuzații nu au făcut altceva decât să acopere jocul lipsit de orice orizont al echipei, întrucât arbirajul n-a influențat deloc rezultatul final.
Pentru gazdele de pe hârtie (partide disputându-se în Regie) au marcat Deac, Surdu și Herea, după 3 erori majore ale defensivei conduse de speranța Paul Papp.

Dinamo vs. FCM Tg. Mureș 1-0

Nimic deosebit la meciul jucat de câini”acasă” la Ploiești. Un gol în primele minute iar apoi o luptă surdă pentru nimic. Ardelenii lui Sabău n-au fost chiar deosebit de slabi (precum în sezonul trecut), ei având și câteva șanse bune de a marca, însă au dat senzația că n-ar fi egalat nici în 48 de ore.
Unicul gol a fost un soi de autogol, Ghionea deviind lovitura de cap a lui Marius Niculae undeva între gol și linia porții.

CS Mioveni vs. U Cluj 0-1
Meci obosit din punct de vedere tactic la Mioveni, acolo unde echipa guralivului Ionuț Popa a primit vizita echipei tăcutului Ionuț Badea. Jucătorii celor două echipe au încercat multe și au reușit extrem de puține. Diferența a făcut-o gramul de tehnică din gheata lui Machado. În ceea ce privește Mioveniul veteranilor N&D (Neaga și Dică), nu am văzut decât multă dorință și puțină luciditate.

Trecem acum la meciul zilei Voința Sibiu - Steaua !
Este duelul dintre o echipă abia născută, Voința și una aproape decedată Steaua București. Singura speranță că vom avea spectacol vine din tribune, acolo unde se anunța o mare verde de sibieni. În ceea ce privește distribuția 22-ului din teren, atât Sibiu cât și Steaua vin cu jucători, pe de o parte debutanți în Liga 1, iar pe de alta paraleli cu performanța.

Iată echipele probabile:
Voința: Dănălache - Sg. Bar, C. Apostol, N. Grigore - Cl. Bunea, Beza, Dîlbea,Tătar - C. Coman, I. Popa, Antohi
Steaua: Tătăruşanu - G. Matei, Galamaz, Gardoş, Latovlevici - Nicoliţă, Bicfalvi, Brandan, Băjenaru - Tatu, Rusescu
Despre Sibiu nu putem spune prea multe întrucâ n-a auzit nici Mitică de cei 11 băieți, însă despre Steaua putem afirma o grămadă:
- Mijlocul terenului este unul jenant, unde, în afară de Băjenaru, niciun jucător nu prea are ce căuta acolo: Bicfalvi nu are ce căuta în fotbal, Brandan e fundaș din moși-strămoși, iar Bănel e brokenhearted.
- Orice ar zice MM, Rusescu e un jucător expirat și mai e și gras. Are nevoie de o minune băiatul.

Pronostic: Voința vs. Steaua 1-1 (Coman 54 - Nicoliță 72)
sursa foto evenimentesibiu.ro