FC Brașov vs. Gaz Metan 2-1! Victorie adusă de Di Stefano în prelungiri!

Gaz Metan Mediaș a debutat astăzi cu o înfrângere în noul sezon al Ligii 1, după ce a fost învinsă la Mureș de FC Brașov cu scorul de 1-2.
Golul gazdelor, care au evoluat la Mureș din cauza unei suspendări, a venit în ultimele secvențe ale partidei, atunci când Di Stefano a profitat de o bâlbâială în careul medieșean și l-a învins pe Pleșca cu un șut plasat. Tot brașovenii au fost cei care deschiseseră scorul în prima repriză, atunci când Chipciu (31') a înscris un gol frumos de la 25 de metrii, cu largul concurs al portarului Gazului. Fără Eric, învoit 3 zile de club, Mediașul echilibrează treptat partida, iar Bawab îl găsește excelent pe Pârvulescu (41') în careul brașovean acesta din urmă înscriind frumos cu un șut în stânga lui Felgueiras. Bucuria găzarilor a fost una inedită, aceștia dedicînd golul copilului nou-născut al lui Eric de Oliveira.
În repriza secundă meciul a fost unul mult mai alert, cu ocazii și de o parte și de cealaltă. Momentul psihologic al partidei are loc în minutul 85, atunci când Pârvulescu, singur cu portarul brașovean, preferă o pasă neinspirată către Roman în locul unui șut simplu către poartă. Imediat, Buga scapă singur cu Pleşca, însă nu-l poate învinge pe portarul Mediaşului. Ratarea lui Buga avea să anunțe golul din prelungiri marcat de Di Stefano.
Rezultat final FC Brașov vs. Gaz Metan 2-1, iar Gazul pleacă în Germania să caute revanșa cu FSV Mainz în Europa League.

sursa mediaslive
foto