Cifrele zilei in sport! 5 de pică la Steaua !

Începând de azi, 27 mai 2011, lansăm rubrica ”cifrele zilei”, una în care vom încerca să prindem în offside tot ce mișcă pe mapamondul sportiv intern și internațional. Vorba lungă pare a fi bogăția omului care doarme ca un porc în Parlament, fapt pentru care noi nu mergem pe calea fălcii groase și îi dăm drumul rubricii chiar acum.

Cifrele zilei sunt:

* 5
jucători a transferat până acum Steaua: Gabi Matei, Dorinel Popa, Raul Rusescu şi Mihai Costea. În afară de primul, toți sunt calitate superioară...de matineu. Astfel, Steaua are toate șansele să aibă încă un sezon reușit de locul 5 !

* 100 la sută este procentajul de reușită al trupei lui Ferguson în meciurile arbitrate de
ungurul Viktor Kassai, cel care a fost desemnat să conducă la centru finala de sâmbătă. Ceva, adică Messi, îmi spune că procentul se va schimba considerabil!

* 7 ore a stat pe teren Rafael Nadal în doar 2 tururi de la Roland Garros. În trecut stătea 7 până în finală. Se va schimba oare liderul ?

* 101 % Bullshit! Citesc în sportrou că: Nu e glumă: Chelsea chiar şi-a trimis reprezentanţii să-l vadă pe Alexe! Bă fraților, voi nu mai respectați nici integritatea minciunii bă!

* 4 este nota primită de oficialii FRF după ce au ales să perfecteze turneul din America de Sud. Ne confirmă Goian:
”Cu toţii am alege să stăm acasă, iar jucătorii care au vacanţă scurtă nu vor mai avea timp liber deloc din cauza acestui turneu.