Cameleonul este originar din Cluj; de undeva din Gruia!

Gaz Metan a primit in aceasta seara la Medias vizita unei echipe cameleon a Ligii 1, si anume CFR-ul din Cluj-Napoca. A fost 3-2 pentru Medias, iar Pustai & compania inca mai spera la un loc de Europa League.
Am spus ”camelon” intrucat, daca privim ultimele rezultate ale clujenilor, nu putem sa nu ne miram un pic de alternanta spectaculoasa a victoriilor si a infrangerilor.
* Cameleonismul CFR-istilor a inceput in etapa a 28-a, cand au invins pe teren propriu pe FC Vaslui, echipa considerata de multi drept principala pretendenta la titlu.
* Apoi, in etapa cu numaru 30, CFR primeste vizita unei alte candidate la titlu, insa una nu foarte ”periculoasa”, Otelul Galati. Paradoxal, echipa clujeana agresiva si super-ofensiva din meciul cu Vaslui, dispare, lasand locul unei echipe care nu este capabila de nicio ocazie clara de gol. S-a terminat 0-1, iar CFR-ul incepe sa puta.
* Urma vizita in Stefan cel Mare, acolo unde CFR-ul mergea ca mielul la taiere. Dar, surprize (sau nu) surprize, echipa moarta si semi-ingropata din meciul cu Galati face un joc de senzatie si invinge doar cu 2-1, dupa un joc incantator.
* Obisnuiti deja cu ”alba-neagra” ardelenilor, la Cluj urma meciul cu Gloria lui tata Jean, o echipa aflata pe craca. Rezultatul: 2-2, adica un fleac! Bistritenii obtin punctul care ii salveaza de matineu.
* In aceasta seara, CFR-ul a ajuns la Medias, acolo unde avea sa dea piept cu o echipa care inca se mai lupta din punct de vedere teoretic pentru o prezenta in cupele europene. Dupa ”rusinea” cu Bistrita, era de asteptat, cel putin teoretic, o evolutie mult mai ”omeneasca” a echipei lui Minteuan. Si asa a fost, timp de 45 de minute.....
* Urmeaza CFR vs. Steaua ! Dam cu banul ?

sursa foto