Trei goluri, multa UE Steaua si fotbal cu pipeta !

Cam asa as putea caracteriza pe scurt ceea ce am vazut in urma cu cateva ore la Medias, dupa meciul U Cluj-Dinamo 2-1. Spectacolul a fost la el acasa, sau, in acest caz, "la el in deplasare", si s-a vazut mai mult in tribunele aproape pline ale stadionului din Medias, acolo unde fanii lui "U" au creat o atmosfera superba. Apropo de fani, vazusem in urma cu cateva zile, pe nu stiu ce site porno-sport, o stire conform careia la Medias (dadeau ei un bullshit cu oras dinamovist) vor veni vreo 4000 de sustinatori ai cainilor. Tin sa-i instiintez cu aceasta ocazie ca au gresit cifra cu un "o".
Revenind la meci, acesta a fost unul slab, iar la un moment dat nu puteai deosebi cine se bate pentru salvarea de la retrogradare si cine se vrea undeva sus, la Cupele Europene. Luandu-i pe rand, U Cluj a avut o prestatie mult peste cea de la meciul cu Otelul, insa fara a practica un meci iesit din comun. Norocul s-a numit inspiratia lui Niculescu si, spun gurile rele, ochii inchisi de Tudor la faza golui marcat de Menassel.
De partea cealalta, Dinamo a aratat ca aceasta naveta intre locurile 4-7 in clasamentul Ligii 1, nu este o intamplare, iar Andone, in cazul in care va fi pastrat, va avea nu mult, ci foarte mult de lucru cu noul val Dinamo. Cei doi "olteni,"Gaman si Barboianu, transformati peste noapte in "caini rosii", au avut o prestatie modesta, pe alocuri sub media echipei, si este clar ca mai au nevoie de ceva meciuri in picioare.
Arbitrajul lui Alexandru Tudor a fost destul de ezitant. Este interesant faptul ca dinamovistii acuza din toate unghiurile, insa uita faptul ca toate cartonasele galbene, rosii si multe alte faze la limita au fost judecate in favoarea lor. Declaratia din final a presedintelui Badea este una de-a dreptul paranoica "Clujul a revenit în joc cu un gol precedat de un fault clar la Diabate. E o influenţare a rezultatului, nu mi s-a părut o că a prins o zi bună centralu" Alo, nea Nicu, cum adica U a revenit in joc ? U a fost tot timpul in joc, ei n-au revenit in joc, ei au preluat conducerea, atentie la neatentie !

Inainte de mini-caseta tehnica, trebuie sa remarcam "gesturile de tandrete" ale galeriilor infratite din Cluj si Bucuresti, care au daruit cu multa caldura o larga "integrare in UE" rivalilor de la Steaua si CFR.

U Cluj - Dinamo 2-1
(Niculescu 16', Menassel 71'
- Danciulescu 67)

sursa foto