WikiLeaks de sub Chietrișica! Episodul 2

Dupa ce am aflat pe larg evenimente din istoria zbuciumata a reprezentativei Luxemburgului, iata ca a venit momentul sa intram putin in ceea ce se intampla in prezent in sanul aceste "solide" reprezentante din Benelux.
Antrenorul
La acest capitol avem serioase scurgeri, dinspre uefa, wiki(pedia)leaks, sau chiar site-ul FLF. Astfel, conform ultimelor doua surse, antrenorul Luxemburgului ar fi Luc Holtz, in timp ce uefa.com vine cu un alt nume, Michel Ney (fara "mar). Cine a ajuns in Romania nu stim inca, fapt pentru care ne rugam ca oaspetii sa plece cu ceva onoare din Chiatra Niamt, poate poate vom afla numele. Oricum, eu am un feeling care imi spune ca antrenorul lor ar putea fi, nu Stoichita, ci Holtzney Michelluc.
Lotul de jucatori
- portari:

1. Jonathan Joubert
: F91 Dudelange
12. Marc Oberweis: Jeunesse Esch
- fundasi:
2. Massimo Martino: Hamm RM Benfica
3. Guy Blaise: Royal Excelsior Virton
4. Eric Hoffmann: FC Etzella Ettelbruck
5. Tom Schnell: Fola Esch
7. Charles Leweck: somer
14. Tom Laterza: chirurg
15. Jacques Plein: FC Etzella Ettelbruck
17. Mario Mutsch:
FC Metz
19. Ante Bukvić:
stomatolog
20. Michel Kettenmeyer:
pilot
- mijlocasi:
8. Gilles Bettmer: SC Freiburg
10. Ben Payal:
F91 Dudelange
20. Lars Gerson: tinichigiu
- atacanti:
6. Maurice Deville: sofer de tir
9. Daniel Da Mota: F91 Dudelange
11. Dan Collette: Jeunesse Esch
13. Aurélien Joachim: Jeunesse Esch
16. Dimitri Kitenge: FC Emmendingen 03.

Din tabara tricolorilor:
"Naţionala trebuie DESFIINŢATĂ! Se poate trăi şi fără ea!" Cristian Tudor Popescu. Vom reveni cu amanunte si comentarii pentru ca merita..yummy!

Specialistii, despre primul 11 al Luxemburgului:
- in opinia lui Cornel Dinu,
Holtzney Michelluc va forta un sistem 3-4-3 cu tendinte de transformare in 6-4-0, in functie de situatia economica din Peninsula Balcanica. Totodata, emblema dinamovista considera ca "foehnul" care bate in zona, ar putea constitui un dezavantaj pentru ceata luxemburgheza, atata timp cat "Bulevardul Chivu" va lipsi din nationala, numita si "matematica ridicola", pregatita de "il Luce"
- pe fir s-a aruncat si specialistul Eurosport, Arsene Wenger, care a ochit deja doua stele in devenire din nationala statului Luxemburg. Deocamdata, 'tunarul' n-a facut public niciun nume, intrucat "vulturii" din Premier League sunt pe pozitii. Revenind la meciul de maine, Arsene vede un Luxemburg extra-picant, cu Mario Muci (fundasul) varf de lance.
- in ceea ce-l priveste pe Emeric Ienei, acesta este transant.
- nici Victor Piturca nu s-a abtinut de la remarci tactice, spunand ca Luxemburgul ar trebui sa joace la doua capete

Deocamdata atat de sub Chietrișica! Cu mult mai multe detalii vom revenii in ziua derby-ului. Pana atunci, Allez Garcon!!!

sursa foto