Razvan Lucescu, Florescu si drobul de sare

A fost odata ca niciodata un mare nesimtit, pe numele sau de scena Adrian Severin. Ok, am fost bland, rectific: a fost odata ca niciodata un mare spagar, Adrian Severin. Ei bine, acestui excrement al politicii romanesti i s-a cerut demisia de la Ecuator si pana la Polul Nord, insa obrazul sau gros incarcat de grasime si nesimtire, acumulate de-a lungul celor 20 de ani de supt banii publici, l-au facut sa ignore opinia publica.
Pastrand proportiile (intrucat ne vom referi exclusiv la demisie), undeva de sub Chietrișica, dupa un meci de toata jena, Romania-Luxemburg, apare Razvan Fiul baronului din Donetk, care, cu un comportament de o aroganta incredibila incepe sa debiteze "lucisme". Astfel, dintr-o nesimtire mai mult sau mai putin voluntara, juniorul ne spune o fraza de pus in rama toaletei: "Nu m-am gandit niciodata la DEMISIE" . Cum ma ?! Dar la ce naiba te-ai gandit copile ? La fotbal ? Nu cred!; La tactica? Esti prea mic!; La o mai buna selectie? Cred ca Florescu are un frate la Mama Mia Becicherecu Mic, ia-l si pe ala!
La ora actuala Razvan Lucescu nu intelege un lucru cat se poate de simplu, pe care il vede orice suporter, nu neaparat al Romaniei, ci al fotbalului in general. Este vorba de faptul ca am ajuns la un stadiu in care nu mai cerem calificari, nu mai cerem victorii, nu mai cerem egaluri, ci vrem sa vedem o ECHIPA NATIONALA CARE JOACA FOTBAL. Asta vrem Razvane, sa vedem o idee in joc, una singura mai "selectionerule", care sa ne dea macar o cacareaza de speranta in perspectiva acestui viitor al naibii de intunecat care ne asteapta.
In lipsa ideilor, Razvan incepe sa vada fel si fel de dusmani si persoane rau-voitoare prin presa si prin aceasta complexa lume a fotbalului romanesc. Este adevarat, pe undeva are dreptate, intrucat sunt multe interese si aici, numai ca de aceasta data Lucescu nu mai are niciun scut de aparare. Daca ne uitam in urma, la Piturca, oricat de antipatic ne era, acesta mai avea si rezultate. In schimb, tu, Razvane, ce ai la activ? O victorie cu Feroe, cu Luxemburg? Frumos, dar cam jenant!
In final, sa apreciem spusele lui Radu Paraschivescu: "Razvan Lucescu este fugit din realitate!" Da, este fugit, undeva departe, foarte departe.

Sursa foto