O zi cu succesele si succesurile ei !

Inainte de a da drumul stirilor cu/fara amatori, va reamintesc ca ieri, in "meniul sportiv" al zilei, am avut asa: Fotbal U17, Fotbal Amator a la Chietrișica si tenis de super calitate din circuitul WTA.
Luandu-le in ordine cronologica, ar trebui sa incepem cu sectiunea "succese", acolo unde Nationala Under 17 a Romaniei a reusit ceva ce Mutu & ratatii, pardon, colegii sai profesionisti, nu vor reusi prea curand, si anume, calificarea la Euro. A fost un FABULOS, Ungaria-Romania 1-2 , succes care i-a calificat pe tinerii fotbalisti romani la turneul final al EURO 2011 din Serbia. Bravo baieti~! Uitati de curve, manele si droguri, iar viitorul va fi unul roz, altfel, veti urma exemplul celor de sub Chietrișica.
Urmeaza acum categoria "succesuri", acolo unde gasim gasca de amatori de sub Chietrișica, sau, cu alte cuvinte (sau cuvanturi, vorba EBEI) ceata de dezastre nucleare condusa hell-xemplar de Razvan fara Vidra Lucescu. Ei bine, panaramele astea, care-si zic "tricolori", au jucat impotriva unei echipe cu inima mare, indraznete, dar totusi de muncitori, la propriu. Scorul de 3-1 pentru Rumunja este unul cat se poate de exagerat, iar cei care au vazut macar 30 de minute din lufturile lui Ropotan, erorile de marcaj ale lui Tamas sau Fuck u-rile lui Mutu imi vor da dreptate. Asadar, Rom-Luxemburg 3-1 si "il Lucele" cel mic rezista eroic, din NEFERICIRE!
In final, undeva la orele matinale, la Miami, o fata micuta din Romania, pe numele ei Alexandra Dulgheru, juca un meci extrem de important pentru ea, pentru Romania si pentru toata aceasta gloata de jurnalisti sportivi de pe la noi iubitori de jeg fotbalistic. In cele din urma, Alexandra a pierdut (cu Sharapova), insa a pierdut cu capul sus, lasand in urma o raza de speranta ca intr-o zi ea va reveni mult mai puternica si mai ambitioasa.
Concluzia zilei!
Mai bine 10 meciuri spectaculoase ale Alexandrei decat o victorie cu miros de rahat a generatiei "praf si pulbere" Mutu, Chivu & compania!

sursa foto