Osaka - Melbourne & Sydney - Bluewings, Stenograme (re)LIVE - EXCLUSIV!

In urma cu cateva momente s-a incheiat si cel de-al doilea meci al reprezentantelor Australiei la AFC Champions League sau, mai pe romaneste, Liga Campionilor Asiei.
Daca ieri, Melbourne Victory s-au deplasat la "italienii" de la Gamba Osaka (Gamba, Vinci per noi -scria galeria japoneza), astazi, FC Sydney a primit vizita galonatei echipe sud-coreene Suwong Samsung Bluewings.
Melbourne face parte din grupa E, alaturi de Jeju United (Coreea de Sud), Tianjin Teda (China) si Gamba Osaka (Japonia) in timp ce rivala din A-League, FC Sydney, a fost repartizata in grupa H alaturi de Shanghai Shenha (China), Kashima Antlers (Japonia) si Suwong Samsung Bluewings (Coreea de Sud).
Inainte de a incepe prezentarea meciurilor, haideti sa vedem ce este "stenograma fotbalistica". In primul rand, trebuie sa va spun ca aceasta nu are nicio legatura cu putregaiul din fotbalul romanesc gen: Hrebenciuc: "Băga-mi-aş p... (nr. p=picpalacul)  în Bunică!" / Becali: "D-aia nu mai fac eu aranjamente" (un dialog pe tema blatului nereusit Buzau-Steaua). Ei bine, stenograma fotbalistica despre care vorbesc eu, se va naste azi, 02.03.2011, ora 21:33 EXCLUSIV pe http://www.microbisme.com/. Sa vedem acum stenogramele meciurilor pe care echipele "noastre" le-au jucat ieri si azi in AFC Champions League:
Ieri,
Gamba Osaka - Melbourne Victory 5-1:
Dupa un sezon slab in A-league, Victory se deplasau in Japonia precum mielul la taiere. Ce a urmat:
-min 4: 1-0, Muscat si ai lui nici nu si-au ridicat bine nadragii scurti pe ei, ca au si fost bubuiti de nastrusnicii japonezi ai lui Endo & compania. Golul a fost marcat de Takei.
-min 7: 2-0, suspendatul din A-League, Kevin Muscat, isi uita siretul desfacut in marginea careului de 16 metrii; un japonez profita de ata intinsa, se impiedica, penalty si....Goool! 2-0 ADRIANOun verisor!
-min 11: 3-0, final de meci! Apararea lui Victory culege flori pe undeva pe la mijlocul terenului, timp in care Adriano alearga lejer pe partea dreapta in directia de atac a japonezilor, centreaza in careu, de unde Lee K-H face "but" 
-min 223-1, Ilie Dobre ar fi zis urmatoarele: GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!; eu zic doar gol, golul de onoare. Archie Thompson este cosit in careu, penalty! Transforma fara probleme kick-boxerul Kevin Muscat!
Nota! Inainte de pauza, Melbourne are gol valabil, m-ati auzi, Gol Valabil, care este insa anulat pe motiv de ofsaid. Reluarea?! N-au dat-o!
-min 63: 4-1, din tribune se striga cu voce tare: FU-TA-GA-WA!!! De ce? Pentru ca Takahiro Futagawa a marcat pentru gazde. Din nou, golul ii apartine 65% lui Adriano, el realizand o faza superba in careul nehotarat al victorienilor.
-min 90: 5-1, cu o parte din jucatori deja la cabine, Melbourne mai incaseaza o biluta din partea jucatorului cu nume de virus informational, Kim S-Y
Azi,
FC Sydney - Suwong Samsung Bluewings 0-0
Daca Victory a avut un sezon slab in Australia, Sydney a avut unul dezastruos, doar locul 9 din 11 echipe. Cu toate acestea, azi au aratat o tarie de caracter de admirat, si au scos un 0-0 impotriva unei echipe foarte puternice, desi au evoluat o ora in inferioritate.
-min 33: Eliminare in tabara gazdelor! Mcflynn ii la mangaie la inima pe unul din mijlocasii oaspetilor, un Sun dinala. Greseala lui a fost ca in procesul de mangaiere a utilizat....Gheata!
Situatia dupa prima runda: