Unii o pun, altii n-o au

Stop! Nu speculati, nu criticati si nu va inchipuiti ca o sa prezint o stire de tipul alora care apar undeva in prim planul site-ului prosport, de genul "care e mai sanatos, sexul vertical sau cel orizontal ?". Nu, nicidecum nu vreau sa va fac aici educatie sexuala, menstruala, lombara sau stiu si eu, ce mai gasim prin ograda online a site-urilor romanesti de sport.
 Ceea ce vreau sa scot in evidenta prin Unii o pun, altii n-o au este "continuarea", care, uneori "ieste" alteori nu "ieste" in stirile sportive din Romania. Astfel, sa incepem cu "pusul", si mergem la "cei mai vechi si, cica, mai tari", si anume gesepe.punct.ro, care, printr-o stire 100% sportiva (asa cum ne-au obisnuit), ne zic urmatoarele:

Asadar, domnilor, domnisorilor, poate fetelor (ca doar e libertate), Ana Ivanovic "e singura si disponibilat", si va rog frumos sa sesizati cum, precum intr-o poezie de Arghezii, accentul autorului cade pe "t". Acum, nu putem decat sa dam cu presupusul, si sa ne imaginam ce o fi vrut sa spuna 'poetul' gspist in continuarea frazei: Ana Ivanovici, e singură şi disponibilăt. Oare a vrut sa spuna: Ana Ivanovici, e singură şi disponibilă trăiţi-ar familia ta cititorule, Ana Ivanovici, e singură şi disponibilă țăranilor! sau poate a vrut sa spuna Ana Ivanovici, e singură şi disponibilă, trăi-mi-ar trustu de talentos ce sunt.
Lasand gluma la o parte, este trist ca o asemenea stire, a carui loc este intr-un ziar de cacao, apare intr-un ziar asa-zis serios si rafinat. Interesant este ca, dupa meciul pierdut de Ana Ivanovic contra Makarovei in turul I de la Australian Open, nu am vazut nicio stire care sa-mi spuna "uite ba, cititorule, Ana a pierdut pentru ca serviciul, back-hand-ul, greselile nefortate etc"

As trece acum la cei care "n-o au", si anume, cealalta publicatie de sport "cei mai noi, si, cica, tot cei mai tari", psportul. Spre deosebire de gaspisti, care ne dau cu "t"-ul in cap, astia din trustu pro sunt foarte, dar foarte zgarciti in informatii:


Dupa acest rezultat, echipa lui Hagi urca pana pe pozitia a...... Stiu acum ca el e Regele fotbalului romanesc, insa haideti sa fim cat de cat realisti si sa publicam adevarul gol-golut. Galata a urcat pana pe pozitia a....,pozitia a..... 10-a fir-ar ea sa fie de meserie.
Asadar, dupa cum puteti vedea, talentul celor doua site-uri sportive se leaga. Va invit acum sa priviti ce intreaba psp-ul si ce raspunde gsp-ul prin intermediul celor doua articole:
- psp: Sotie sau amanta ?
- gsp: Ana Ivanovici, e singură şi disponibilă!