Cad recorduri dupa recorduri in Australia

Daca la recenta mea interventie din Campionatul Australiei va prezentam recordul de invincibilitate realizat de Brisbane Roar in A-League, care au ajuns la 24 de meciuri fara infrangere, acum vin cu reversul medaliei, si anume, o stire nu prea pozitiva, daca ma pot exprima asa. Este vorba de recordul celei mai slabe asistente la un meci disputat vreodata in A-League, cifra inregistrandu-se in aceasta seara la meciul North Queensland Fury vs. Brisbane Roar. Inainte de a va da cifra exacta a spectatorilor din tribune, trebuie sa prezint si cauzele care au dus la acest eveniment. In primul rand, meciul s-a jucat pe teren neutru, la Gold Coast pe Skilled Park, si asta din cauza Ciclonului Yasi, care a lovit nordul statului Queensland si implicit locatia echipei Fury, Dairy Farmers Stadium. Apoi, situatia echipei NQ, care se afla in coada clasamentului si nu numai ca are sanse putine de revigorare, insa se preconizeaza si o posibila desfiintare. Cam astea sunt principalele cauze care au condus la o asistenta de doar 1003 de fani. Vechiul record apartinea celor de la New Zealand Knights, care, la un meci jucat pe teren propriu in 2006 cu Central Coast Mariners, au adunat doar 1632 de spectatori.
In ceea ce priveste meciul din aceasta seara, Brisbane s-a impus cu 2-1 si isi mai adauga astfel un meci fara infrangere la recordul celor 24 de pana acum.

Clasamentul dupa aceasta restanta n-a suferit modificari:

Urmatorul meci al celor de la Roar, se va desfasura sambata, 12 februarie, cu Gold Coast United, cand vor reveni aici, un stadion inundat, dar care acum arata ca nou.