Ati vazut golul lui Dinamo ?

In primul si primul rand vreau sa precizez clar faptul ca NU merg pe ideea ca Sportul - Dinamo a fost blat. Chiar nu ai voie sa risti cand intalnesti o echipa precum Sportul Studentesc, vai de mama ei, care pe deasupra il mai si are ca manager pe Gabi Popescu.
Ceea ce mi-a atras atentia la acest meci a fost faza golului marcat de dinamovisti in minutul 36. Nu vreau sa devin ridicol, insa daca urmariti atent faza, veti vedea cum numarul 5 de la studenti, Daniel Cristian Lungu, are o interventie gen Ceahlaul 2002. Cu alte cuvinte, in loc sa sara in fata sutului lui Munteanu, fundasul Sportului sare in lateral, incercand oarecum sa-si protejeze iubita sexy din tribuna lateral stanga, si nu pe goalkeperul Niculescu. Apropo de cel din urma, reactia lui la sut a fost una putin hilara. S-a comportat ca si cum ar fi tras Roberto Carlos si nu prapaditul asta de Catalin Munteanu.



Inca nu a aparut rezumatul video, insa cei care ati vazut meciul probabil ca stiti despre ce vorbesc. L-a vazut si Catalin Tolontan, care a spus doar ca: "Munteanu îşi pregăteşte "şiretul" piciorului stîng, lovitura sa preferată, şi şutul trece prin barajul, de data asta fragil, al portarului Sportului"
Oricum, una peste alta, Dinamo bate cu 1-0, ia cele 3 puncte, se apropie la 10 lungimi de Otelul si spera, spera ca toate cele 15 echipe pe care le va intalni de acum inainte vor fi de nivelul Sportului.