Gaz Metan la a 9-a victorie consecutivă!

Gaz Metan își continuă marșul triumfător în liga națională de baschet după ce a trecut fără prea mari emoții de BC Timișoara cu scorul de 111 - 89. Medieșenii continuă parcursul bun de până acum, reușind să bifeze cea de-a noua victorie consecutivă după acest meci. Prima repriză a fost cea mai echilibrată, terminându-se egal, 29-29. Părea un meci mai greu decât era de așteptat dar Gaz Metan ne-a cam scutit de emoții după  ce s-a distanța la 7 goluri în cea de-a doua repriză, 26-19. În a treia repriză, timișorenii au dat impresia că pot răsturna scorul, însă elevii lui Bruno Soce nu le-au dat prea mari speranțe, distanțându-se și mai mult la general 90-79 (35-31). În ultima parte a meciului s-au marcat cele mai puțin puncte, 31, din care 21 reușite de medieșeni iar 10 de timișoreni. Cel mai bun marcator al gaziștilor a fost americanul Jarret Mitchel, acesta reușind să înscrie 26 de puncte. Până la urmă mi se pare previzibilă victoria Gazului Metan iar locul ocupat de aceștia în clasament nu e deloc întâmplător. 

Din păcate CSU Sibiu s-a întors de la Cluj cu o nouă înfrângere. Mobitelco nu le-a dat prea mari speranțe sibienilor conducând meciul de la un capăt la altul. Cea mai echilibrată repriză a fost cea de-a treia când clujenii au înscris 28 de puncte, cu unul mai puțin decât sibienii. Meciul s-a terminat cu scorul generanl de 93 - 68 iar CSU mai coboară o poziție în clasament, până pe 12. 

În celelalte meciuri, rezultatele sunt următoarele: Gaz Metan și CSU Ploiești merg cap la cap, fiecare cu câte 13 victorii și 3 înfrângeri, despărțite de numărul de puncte înscrise. Clasamentul general după primele 16 etape arată în felul următor: