Primul meci = primul punct! (video)

Hagi a redebutat in aceasta seara la echipa turca, Galatasaray chiar impotriva rivalilor de o viata, Fenerbahce. Meciul in sine nu a fost unul spectaculos, si cred ca rezultatul e echitabil chiar daca nemultumeste cele doua formatii. Tind sa cred ca Galata ar fi avut mai multe sanse daca nu lipseau Baros, Kewell si Arda. Chiar si asa, elevii lui Hagi au ratat cateva ocazii bune de a inscrie. Pino a ratat ocazia de a-l face fericit pe Hagi, dupa ce mingea trimisa de el, a fost scoasa de pe linia portii de fundasii adversi.

Odata cu trecerea lui Hagi pe banca Galatei, atentia noastra, a romanilor se indreapta din nou catre Turcia dupa ce, mai bine de cativa ani buni Super Lig a devenit neinteresanta, nu pentru ca a scazut valoarea campionatului, ci pentru ca romanii au cam lipsit. Pana la venirea lui Hagi, singurii romani rataciti prin Turcia sunt Florin Cernat (Karabukspor), Giani Kirita (Bursaspor) si Nicolae Dica (Manisaspor).


Galatasaray a incercat sa surprinda pe contra-atac, dar nu a avut prea mare noroc, jucatorii nereusind sa inscrie. Un 0-0 care o aseaza pe Galata la mijlocul clasamentului - pe locul 9 cu 13 puncte, iar pe Fener, pe locul 3, cu 6 mai putin decat liderul Bursa care are 23.






Sursa foto: fanatik.com.tr