Perth la a 5-a infrangere consecutiva. Sydney in coma

Hyundai A-League, prima liga de fotbal din Australia, debuteaza azi pe Blogul Splendoarea Sportului cu runda cu numarul 10. Iata deznodamantul celor 5 partide:

North Queensland Fury vs. Perth Glory 2-1. Meciul a consemnat intalnirea intre fosta si actuala echipa a lui Robbie Fowler (absent). In cele din urma s-a impus fosta, dupa un meci destul de echilibrat, presarat cu multe ocazii de poarta la ambele porti. De consemnat golul vizitatorilor inscris de fostul "oltean" Michael Baird. Odata cu acest esec, Glory ajunge la 5 infrangeri consecutive, in timp ce Fury i-au o serioasa gura de oxigen.
Melbourne Victory vs. FC Sydney 3-0. Duelul pentru titlu din sezonul trecut a opus ieri 2 echipe cu un start ezitant (gazdele), respectiv dezastruos (oaspetii) de sezon. In ceea ce-i priveste pe cei din Sydney, acestia se vad intr-o situatia de-a dreptul critica, neavand nicio victorie in 10 etape.

Brisbane Roar vs. Newcastle Jets 1-1.  O mare semi-surpriza, daca pot sa-i zic asa, pe Suncorp Stadium acolo unde gazdele pierd 2 puncte mari in cursa lor de urmarire a liderului Adelaide.
Wellington Phoenix vs. Melbourne Heart 2-2. Goluri, intoarceri spectaculoase de scor, penalty-uri, sunt doar cateva din ingredientele celui mai spectaculos meci al etapei. 2-2 scorul si 12-12 la numarul de puncte pentru cele doua combatante.
Gold Coast United vs. Adelaide United 0-0. Oaspetii se deplasau la Gold Coast cu gandul la egalul de ieri al celor de la Roar. Din pacate pentru ei, n-au scos decat un egal, fapt pentru care distanta fata de Brisbane se mentine la 6 lungimi

In urma acestor rezultate, clasamentul A-league se prezinta astfel: