Montenegro, I miss you!

In asteptarea meciului de pe Stade de France, calificarile pentru Euro 2012 au programat vineri seara o noua runda, cu multe goluri, cateva surprize si destul de multe rezultate normale.
Sa incepem cu surprizele, acolo unde putem include fara indoiala meciurile Serbia-Estonia 1-3, Luxemburg - Belarus 0-0, Armenia - Slovacia 3-1 si Irlanda de Nord - Italia 0-0. In ceea ce priveste Serbia, aceasta isi continua forma dezastruoasa ce a urmat meciului pierdut 1-2 la CM cu Australia si se inclina pe teren propriu in fata modestei nationale a Estoniei. Este de remarcat faptul ca in tot acest timp, "fratii" din Muntenegru distrug tot ce le iese in cale, ieri fiind randul uratei nationale a Elvetiei. Trecand la Belarus, nu putem spune decat ca sunt prosti, foarte prosti, nereusind nici de aceasta data sa aiba continuitate dupa uriasa izbanda din Franta. Referitor la slovaci, iata ca Hamsik si-a gasit nasii, in persoana neamului lu' Karamyan. De Italia nici nu mai are rost sa vorbesc, atata timp cat ei nu au jucat niciodata fotbal, nici macar cu vedetele din trecut, daramite cu alde Criscito sau Chiellini de azi.
Scorul serii s-a consfintit in Ungaria, acolo unde San Marino au incasat nu mai putin de 8 goluri. In rest, rezultate normale, cu victorii pentru Germania, Spania, Portugalia, Olanda sau Rusia. Cred ca mai trebuie remarcat parcursul perfect al norvegienilor, lideri detasati intr-o grupa cu Portugalia si Danemarca.
Iata lista completa a rezultatelor de ieri: