Optimi Cupa Romaniei

Azi a avut loc tragerea la sorti pentru optimile Cupei Romania Timisoareana. La Sibiu vine Timisoara, sper doar intr-o excursie iar eliminarea Gazului Metan sa nu fi fost doar un accident. Surprize au fost si cu siguranta vor mai fi, poate Vointa va fi una din ele...
Dinamo are cel mai usor meci si vor juca cu anonimii de la Slatina... anonimi care au eliminat Vasluiul.
Studentii merg in Ghencea! La ce fotbal a aratat Steaua in ultimele meciuri, cred ca rezultatul va fi foarte strans, un gol diferenta sau de ce nu, invingatoarea se va decide in urma loviturilor de departajare.
Bistrita - Unirea - eu il vad ca un meci care pe care. Probabil gazdele se vor impune la limita.
CFR Cluj are meci usor cu FCM Tg Mures. Probabil al doilea meci cu un rezultat previzibil dupa cel al dinamovistilor, dar cum nici CFR nu merge grozav, surprizele pot aparea de oriunde.
Rapidul lui Sumudica merge la Ploiesti pentru a da piept cu echipa lui Selymes. Nu cred ca gazdele vor pune probleme Rapidului - deci e clar cine merge mai departe, dupa parerea mea.
Pandurii - Craiova, sau un meci al orgolilor! Prevad un meci cu multe goluri si intr-o poarta si in cealalata. Ramane de vazut! Sper sa am dreptate.
Cealalta echipa din Cluj, echipa fanion a orasului, Universitatea va primi vizita Brasovului. Eu il vad ca un meci deschis intre doua echipe de valori oarecum apropiate. Poate U are un mic avantaj constand in valoarea anumitor jucatori.

Vointa Sibiu - FC Timişoara
ALRO Slatina - Dinamo
Steaua - Sportul Studentesc
Gloria Bistrita - Unirea Urziceni
CFR - Targu Mureş
Astra Ploiesti - Rapid
Pandurii - Universitatea Craiova
"U" Cluj - FC Brasov