2,43

De fapt, cifra exacta e undeva un jurul valorii de 2,42857...Nu vorbesc aici de procente din PIB, TVA sau reduceri salariale, ci de media pe an a antrenorilor care au fost la Steaua in ultimii 7 ani. Conform sport.ro, acestia au totalizat un numar de 17 mandate, avand in vedere ca unii au fost mai lacomi, ca sa nu spun mai prosti, si au poposit de mai multe ori la stana, pardon, ograda stapanului jiji. Daca ne uitam mai atent pe lista "spanzuratilor" putem sa facem si un prim 11 al acestor eroi ros-albastrii. Portar avem ,slava Domnului, pe prietenul Walter, atacanti si mijlocasi garla, in timp ce spatele ni-l poate asigura Oli, care, n-o fi fost el foarte talentat de-a lungul microscopicei sale cariere, insa are
 spate, la propriu. Asadar, ce-ar fi sa incepem cu: Zenga-portar, apoi o linie de fund alcatuita din Olaroiu, Bergodi si hai sa zicem "veteranul" Stoichita; la mijloc vor intra Hagi, Dumitriu, Ilie Parodie si Dorinel Munteanu, in timp ce in atac vom avea un trio de-a dreptul letal: Protasov-Piturca-Lacatus. Iata un 1-3-4-3 desprins parca din basmele cu Harap-Alb, cu care Steaua ar face fata cu brio atat in campionat, acolo unde nu s-ar mai teme de un Sarghi de la Otelu' sau de un Matel de la Astra, cat si in cupele europene, acolo unde procentul de goluri primite pe meci ar fi unul sub cota 4.

Lasand la o parte gluma, avem un nume, un nou nume care de fapt e ceva mai vechi, pe banca Stelei, vorbesc aici de Marius Lacatus. As inclina sa spun ca Marius se baga in gura lupului, insa cred ca as jigni bietul animal, intrucat ceea ce se gaseste la ora actuala in functia de conducere a clubului din Ghencea nu are nici macar mintea unui biet animal. Asadar, Marius, take care, stii vorba aia cu mintea scurta!

sursa foto: telegraph