A mai cazut un "inocent". Who's next ?

Dupa Gheorghe Hagi, Marius Lacatus (de vreo doua ori), Dorinel Munteanu, Cristiano Bergodi, Mihai Stoichita, Victor Piturca, iata ca a venit si randul lui Ilie Dumitrescu sa spuna "adio" Stelei. A fost o despartire pe cat de rapida pe atat de scontata de catre toti cei care se pricep cat de cat la fotbal. Este evident ca la baza ei au stat mai multe elemente. Primul este, fara indoiala, asa-zisul patron din Ghencea (din motive de igiena nu o sa-i pronunt numele) care si-a respectat rolul de amator incurabil si a contribuit in buna masura la plecare lui Ilie. Apoi se pare ca fanii stelisti din tribunele stadionului (si nu numai) au avut si ei un rol important, insa ceea ce cred eu ca a reprezentat cireasa de pe tort, sau bomboana de pe coliva, cum vreti sa o luati, a fost jocul prestat de Steaua in ultima perioada in campionat si cupele europene. Steaua nu a jucat absolut, dar ABSOLUT NIMIC. Degeaba vin specialistii si afirma ca Steaua a jucat bine o repriza cu Liverpool B, asta este frectie. L-ati auzi cumva pe Alex Ferguson, dupa acel 3-3 cu Everton (desi in min 91 era 3-1), spunand ca Man. Utd. a facut un meci bun? Nu cred. Ei bine, in cazul nostru s-au cautat milioane de scuze dupa infrangerea cu Liverpool, cum ca greseala lui Abrudan, penalty gratuit sau cadere psihica. Haideti sa terminam cu aceste atitudini "a la Liga lui Mitica" pentru ca nu facem decat sa starnim hilaritate. Asadar, foarte pe scurt, Ilie Dumitrescu a plecat pentru ca: 1.Nici nu trebuia sa vina, 2. A fost un "inocent", asta ca sa nu folosesc cuvinte mai dure, acceptand sa lucreze cu patronul 3. El nu este, nu a fost si nu va fi niciodata un antrenor de fotbal.
Ramane de vazut cine va fi urmatoare victima care va poposi in Ghencea. Deja s-au facut clasamente cu favoritii in preluarea bancii parasite de Dumitrescu, printre acestia numarandu-se Dan Petrescu, Cosmin Olaroiu, Dusan Uhrin sau chiar Mihai Stoichita. Vazand aceste nume, nu pot decat sa sper ca Dan Petrescu este intradevar un om inteligent, si nu va accepta sa se umileasca asa cum au facut-o predecesorii sai. In ceea ce-i priveste pe Olaroiu si Stoichita, acestia par genul de slugi care sa serveasca intereselor patronului.
PS. Prietenii nostrii de la 11 metrii merita toate laudele, intrucat ei au fost primii care au preconizat demisia/demiterea/debarcare lui mister Ilie poezie. Felicitari Radu & Andy :)