Gala Laureatilor “Prostii Prostilor Awards 2010”

Acum, dupa definitivarea tuturor voturilor primite din partea cititorilor, declar deschisa Gala Laureatiilor “Prostii Prostilor Awards 2010”. Inainte de toate, as vrea sa multumesc tuturor celor care si-au rapit din timpul pretios si au votat cu unul dintre cei 4 candidati propusi de blogul nostru. Intrucat au existat si propuneri, menite sa "complice" clasamentul, ma vad nevoit sa fac o scurta recapitulare a tuturor celor intrati in cursa. Asadar, iata lista reactualizata cu candidatii:
1.Steaua Bucuresti, dupa rusinea, sau NU (o sa revin cu tema) de la Urziceni
2.FC Barcelona, facuta KO de Hercule(s)
3.Manchester United, sau "performanta" de a lua 2 goluri intr-un minut
4.Dunarea Galati, dupa ce au fost invinsi de niste "nuntasi"
5. Adrian Pit, un fel de Pitt al fotbalului, care a jucat in piesa "eliminare in 9 minute"
6. Kolo Toure, dupa "dansul pinguinului" care l-a pacalit pana si pe portarul Hart
7. AC Milan, in Cesena-Milan 2-0, sau ceata de bilionari invinsa de cea de muncitori
8. Dinamo Bucuresti, echipa fara aparare, careia ii inscrie si cine nu vrea +meciul din etapa trecuta cu "U"

Tensiune mare, candidatii fierb de emotii, pentru ca, nu-i asa, nici sa fii prost nu-i un lucru usor. Dar haideti sa risipim emotiile si sa anuntam clasamentul final. Tin sa va anunt ca avem de a face cu o hegemonie, vorba lui Mihai Stoica, a unei echipe cu un patronat, manageriat si lot de jucatori unul si unul. Ladies and Gentlemen, prima editie a “Prostii Prostilor Trophy" merge catre Steaua Bucuresti, care a confirmat zicala  ca "Steaua e numai una...si proasta" si, cu un total de 8 voturi, la 6 lungimi distanta de locul secund, castiga un trofeu pe care il merita cu desavarsire. Cred ca felicitarile ar trebui sa se indrepte in special catre loja, acolo unde sade el, marele barosan, sub indrumarea caruia echipa merge ceas, numai ca acest ceas este Made in China. Asa cum ziceam, la mare distanta, pe locul 2 o gasim pe FC Barcelona cu doar 2 voturi, exact numarul de goluri primit de la Hercules. Ultimul loc pe podium apartine in mod egal  celorlalti candidati, care au primit cate un vot.
Clasament final:
1. Steaua - 8 voturi
2. FC Barcelona - 2 voturi
3. Manchester United -1 vot
  - Dunarea Galati - 1 vot
  - Adrian Pit - 1 vot
  - Kolo Toure - 1 vot
  - AC Milan - 1 vot
  - Dinamo Bucuresti - 1 vot

Aceasta a fost prima editie a “Prostii Prostilor Awards 2010”. In speranta ca vom avea "material" de procesat, va astept la urmatoarea editie. Isi va apara Steaua trofeul? Va incerca Dinamo o deposedare in extremis? Se va ineca Rapidul la mal? Raspunsurile vor fi numai aici...