Vaslui si Timisoara greu spre imposibil, Steaua si Unirea sanse bune

Conform tragerii la sorti care a avut loc azi, la sediul UEFA de la Nyon, echipele romanesti angrenate un Europa League, vor avea de disputat urmatoarele meciuri:

FC Vaslui vs. Lille, un duel destul de dezechilibrat, intre ocupanta locului 4 in Ligue 1 in sezonul trecut si una dintre revelatiile Ligii 1. Sansele sunt cam 30% -70 %. Doar o omogenizare rapida a moldovenilor cred ca mai poate fi salvarea echipei lui Porumboiu.

Manchester City vs. FC. Timisoara, se spune ca in fotbal "mingea e rotunda..." ca si ei au doua picioare...ei bine, NU, in acest caz nu cred ca putem aduce in discutie aceste limbaje de lemn. Oricum, ramane o dubla interesanta, cel putin pentru publicul roman, care va putea vedea la treaba o constelatie de vedete condusa de Mancini. Sansele sunt undeva intre 90%-10%.

Hajduk - Unirea, cred cu tarie ca Urziceniul se va califica, DACA si numai DACA echipa nu se va destrama pana la ora meciului cu croatii. Se pare ca primul pas a fost deja facut, zvonindu-se plecare iminenta a lui Mihai Stoica. Sanse: 40%-60%

Grasshoppers - Steaua, echipa noastra mai are de acumulat in ceea ce priveste omogenizarea primului "11", insa si in aceste conditii nu cred ca ar trebui sa intampine probleme cu elvetienii, actualmente locul 9 din 10 in Super Liga din Elvetia. Sanse 30%-70%