Arde Ghencea!

De fapt s-a cam ars... Tocmai cand credeam si eu ca Steaua va redeveni ce era odata, adica iubita de suporteri, s-a gandit cineva sa strice inceputul bunului mers de care suflarea ros-albastra avea nevoie. Cine este vinovat pentru acest lucru? Hm... pai cum cine?

1. Gigi Becali

2. Victor Piturca

3. Suporterii

4. Presa



Gigi Becali e clar de ce e vinovat - intotdeauna strica tot, pentru ca vorbeste prea mult. In fine, nu cred ca are rost sa vorbesc prea mult despre el, pentru ca stim cu totii ce fel de om e, si ce ii poate mintea.

Il consider vinovat pe Victor Piturca pentru ca nu a fost destul de abil incat sa nu-l bage in seama pe Becali. Se parea ca chiar a reusit acest lucur - a tinut doua etape.

Suporterii au cea mai mare vina, parerea mea. Il cunosc pe toti pe Gigi Becali! Nu inteleg ce rost avea sa se creada ei mai importanti decat ar trebui sa fie? Credeau ca daca au afisat bannerul ala cu "Becali, ciocu mic!", gata, le face Jiji pe plac si nu mai vorbeste? Trebuie sa fi in infinita cunostiinta de cauza sa crezo asa ceva. Un om ca Becali trebuie lasat in pace, si sa nu mai fie bagat in seama. Nu stiu cand vor realiza acest lucru si suporterii.

Presa - cred ca dupa suporteri, vina cea mai mare o are mass-media. Intotdeauna incearca sa puna bete in roate echipei - intotdeauna cauta orice chichita din care poate iesi un scandal, ca altfel scade ratingul. Oare daca Becali nu ar fi fost atat de solicitat pe la televiziuni, ar mia fi avut el ce sa zica? NORMAL CA NU!!! Dar de unde? Becali inseamna audienta - si am zis totul.