Etapa nebuna!

Cea mai nebuna etapa din Liga I din actualul sezon s-a consumat in etapa ce tocmai s-a terminat. Egalul scos de Pandurii, sau mai degraba de Steaua, parca anunta ceva... Prima bomba a fost detonata in Giulesti de Gangioveanu in minutul 92, si Rapid a iesit, cel putin momentan din lupta pentru titlu. Craiova pare sa-si revina, desi putini credeau, mai ales dupa accidentarea suferita de Costea cel Mare. Rapid 0-1 U Craiova, scor ce l-a debarcat pe Manea de la echipa de sub podul Grant.


Etapa etichetata drept nebuna se datoreaza in special meciului dintre Unirea Urziceni si Dinamo care s-a terminat cu un incredibil 4-4, daca luam in calcul evenimetele petrecute: astfel in minutul de gratie, 10, scorul inregistrat de tabela din Urziceni arata un 2-2 care parea nesatisfacator pentru ambele formatii. Atacantii s-au mai potolit si nimic semnificativ nu s-a intamplat pana in minutul 48 cand Torje ii face pe actionarii dinamovisti sa rasufle usurati. Bucuria a fost amplificata de Andrei Cristea in minutul 63 si probabil ca Borcea, Turcu si co. erau in extaz. Finalul de meci insa a fost unul de cosmar pentru Dinamo si parca rugile latifuniarului din Ghencea pareau sa prinda contur. Bilasco reduce din diferenta cu ajutorul lui Dolha in minutul 70 si jucatorii lui Rony Levi reintrau din nou in carti. Acelasi Bilasco aduce zambetul pe fetele colegilor dupa ce reuseste sa aduca egalarea in chiar ultimul minut de joc. Turcu a dat de mancare televiziunilor si a facut circ, avandu-l ca subiect principal pe Dolha. Se pare ca lui Prunea i-a placut atat de mult numarul executat de Turcu, incat a decis sa intre si el in hora. Succesul a fost garantat... Cu un Horia Iovanovici in rolul unui paparazzi sub acoperire de can-can, actul doi al circului fotbalistic s-a desfasurat pe GigiSport... Cred ca Horica se credea la „Iarta-ma!” si l-a strigat pe Prunea, dupa ce in studio se afla deja Turcu.



Urmatoarea bomba, care nu e tocmai o bomba a fost FC Timisoara - Vaslui. De ce zic bomba? Pentru ca Iancu, la doar 4 puncte de primul loc a declarat ca dupa acest meci, Timisoara a iesit din lupta pentru campionat. Dupa ce cu cateva etape in urma, fanii vasluieni urlau ca nebunii DEMISIA, DEMISIA, cu adresa directa inspre Lacatus, tare as vrea ca acum sa urle acelasi lucru...


Clasament



1. CFR Cluj 46 p
2. FC Vaslui 44 p
------------------------------------------
3. Steaua Bucuresti 43 p
4. FC Timisoara 42 p
5. Dinamo 42 p
6. Unirea Urziceni 42 p
-----------------------------------------
7. Rapid Bucuresti 38 p
8. Otelul Galati 35 p
9. FC Brasov 31 p
10. Gloria Bistrita 30 p
11. Astra Ploiesti 28 p
12. Gaz Metan 28 p
13. Univ.Craiova 27 p
14. Politehnica Iasi 26 p
----------------------------------------
15. International 25 p
16. Pandurii Tg. Jiu 24 p
17. Ceahlaul 19 p
18. Alba Iulia 17 p