Presa sportiva din Romania, te iubesc! Episodul 1: ”Mama Messi ei de treaba”

Nouă ne pasă de ”presa sportivă” din România, poate prea mult! Tocmai din această cauză o vrem moartă, îngropată, putrezită și să trăim apoi cu speranța că o minune s-ar putea întâmpla peste noapte, iar o presă onestă se va naște în această țară bolnavă. Atenție, o presă, nu o vânătoare de unici din partea prostimii. 

Începem azi vânătoarea de mișei din ”presa sportivă” din România cu primul episod din ”Presă sportivă din România, te iubesc”. Pentru debut mergem în glodul mizeriei din presa sportivă românească, mai precis la ”colegii” de la sport.ro

Promotorii manelei și al cocălărismului din presă lovesc la secundă cu ”știri” care mai de care mai false, menite să atragă publicul cu un ambalaj mincinos, dar atrăgător.

Iată ce au emanat azi:

În mod normal, orice fan al fotbalului se gândește că cel care s-a rupt este Messi, fapt pentru care intră imediat pe link și hop, vulturii au câștigat câțiva fraieri. În realitate, cel care s-a rupt e Alexandru Mățel, un amărât de la Astra Giurgiu care nu interesează așa multă lume, însă de ce să lași adevărul să strice niște vizite dolofane, nu ?